Autobusni kolodvor Barrie, ON

Pronađi sve autobuse iz grada Barrie, ON i kupi jeftine autobusne karte
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Sve o autobusima za grad Barrie, ON

Tražiš li jeftin autobus za grad Barrie, ON? Usporedi sva 2 autobusna prijevoznika za grad Barrie, ON i saznaj vrijeme polaska i dolaska, sva 4 autobusna kolodvora u gradu Barrie, ON, vrijeme putovanja i naravno najbolje cijene za 12 dnevnih autobusa za grad Barrie, ON.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-barrie-on", -4); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokalno vrijeme
Zemlja Kanada
Autobus 12
Autobusni kolodvori 4
Najpovoljniji autobusni prijevoz: 7 €
Najpopularnije Autobusnih prijevoznika
FlixBusOntario Northland

Barrie, ON - povoljne autobusne karte

 • Ontario Northland
  0h 29m
  05:19
  Orillia, ON
  05:48
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  7 €
 • Ontario Northland
  0h 34m
  05:19
  Orillia, ON
  05:53
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  8 €
 • FlixBus
  1h 45m
  08:30
  Toronto, ON
  Royal York Hotel
  10:15
  Barrie, ON
  FlixBus
  Economy
  10 €
 • FlixBus
  1h 35m
  09:30
  Toronto, ON
  Royal York Hotel
  11:05
  Barrie, ON
  FlixBus
  Economy
  11 €
 • Ontario Northland
  1h 0m
  09:31
  Orillia, ON
  10:31
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  12 €
 • Ontario Northland
  1h 14m
  00:10
  Zračna luka Pearson Toronto
  01:24
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  17 €
 • Ontario Northland
  2h 9m
  10:00
  Zračna luka Pearson Toronto
  12:09
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  21 €
 • Ontario Northland
  3h 18m
  02:30
  North Bay, ON
  05:48
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  45 €
 • Ontario Northland
  3h 43m
  07:30
  Sudbury, ON
  11:13
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  50 €
 • Ontario Northland
  5h 2m
  15:16
  North Bay, ON
  20:18
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  53 €
 • Ontario Northland
  11h 44m
  09:36
  Sault Ste. Marie, ON
  21:20
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  88 €
 • Ontario Northland
  11h 38m
  09:42
  Sault Ste. Marie, ON
  21:20
  Barrie, ON
  Ontario Northland
  Economy
  103 €
Na ovoj stranici također se navode najpovoljnije linije do grada Barrie, ON za sljedećih nekoliko dana. Ovdje možeš pronaći sve informacije o autobusnim stanicama u gradu Barrie, ON i tako si olakšati snalaženje. Pored toga, pronaći ćeš najpopularnije autobusne linije do grada Barrie, ON.

Ne možeš pronaći željeno putovanje? Unaprijed smo odabrali Barrie, ON kao odredište u tražilici. Ti moraš samo unijeti svoje polazište. Ako želiš putovati autobusom od grada Barrie, ON klikni na strelice i promijeni smjer putovanja.

Unijeli smo i datum putovanja. Putnici obično rezerviraju putovanje od 3 do 7 dana unaprijed. Ako te zanima određeni datum putovanja, jednostavno odaberi taj dan na kalendaru.

Već znaš točan datum povratka iz gradaBarrie, ON? Tada unesi odredište izravno u tražilicu i odaberi odgovarajući datum putovanja. Ne putuješ sam/a? Unesi broj putnika i pokreni pretraživanje. Rezultate pretraživanja možeš sortirati po cijeni, vremenu odlaska i dolaska te ih filtrirati po stanicama ili prijevoznicima. Sve prema vašim potrebama.

Osim toga: Pokazat ćemo ti dostupne informacije o drugim prijevoznim sredstvima kao što su vlak, automobil za zajedničku vožnju i zrakoplov, kojima možeš putovati do i od grada Barrie, ON.

Sve autobusne postaje u gradu Barrie, ON

Često postavljana pitanja o autobusnoj ruti do Barrie, ON

Postoji li izravni autobus do grada Barrie, ON?

Postoji li izravna autobusna linija do grada Barrie, ON ovisi o tome iz kojeg grada putuješ. Stoga jednostavno unesi grad iz kojeg polaziš u našu pretragu kako bi saznao postoji li izravna autobusna veza s gradom Barrie, ON. U tom kontekstu imaj na umu da ovisno o datumu putovanja može biti manje izravnih veza.

Što mogu ponijeti sa sobom na vožnju autobusom do grada Barrie, ON?

Ovisno o tome s kojim prijevoznikom putuješ u grad Barrie, ON, ono što smiješ ponijeti sa sobom može varirati. Da bi saznao možeš li sa sobom ponijeti bicikl, snowboard ili skije, na primjer, jednostavno upotrijebi našu pretragu kako bi pronašao autobus koji je najbolji prilagođen tvojim potrebama za planirani datum putovanja.

Koju opremu i pogodnosti ima autobus za grad Barrie, ON?

Oprema autobusa razlikuje se ovisno o prijevozniku. Većina autobusa sada ima klima uređaj, utičnice i WiFi. Usluge, kao što je Ručna prtljaga i Besplatna prtljaga, često su besplatne. Neki prijevoznici također nude dodatne usluge uz dodatnu naknadu, uključujući Pića i Krupna prtljaga. Najbolje je koristiti našu pretragu kako bi dobio precizne informacije o opremi i uslugama dostupnim u autobusu do grada Barrie, ON na planirani datum putovanja.

Koje autobusne stanice postoje u gradu Barrie, ON?

Postoji ukupno 4 autobusnih stanica u gradu Barrie, ON. Većina autobusa staje na Downtown Barrie Terminal. Pogledaj našu kartu Barrie, ON kako bi pronašao autobusnu stanicu koja ti najviše odgovara.

Koje autobusne tvrtke voze do grada Barrie, ON?

Postoji 2 prijevoznika koji idu do grada Barrie, ON: FlixBus i Ontario Northland

Kako mogu pronaći najbolje ponude autobusa do grada Barrie, ON?

Lako pronađi najbolje ponude karata za grad Barrie, ON uz CheckMyBus. Samo unesi grad i datum putovanja u naš pretraživač i počni tražiti. Zatim možeš filtrirati rezultate prema svojim potrebama ili ih sortirati prema cijeni ili vremenu putovanja.

Koliko bih mogao uštedjeti uspoređujući autobuse do grada Barrie, ON?

Koliko možeš uštedjeti ovisi o gradu iz kojeg putuješ u grad Barrie, ON. Obično možeš uštedjeti više ako svoju kartu rezerviraš puno unaprijed. Kako bi pronašao najjeftiniju ponudu za grad Barrie, ON, idi na naš pretraživač, unesi grad iz kojeg polaziš i datum putovanja i zatim počni tražiti kako bi pronašao sve moguće opcije.

Otkrij druge destinacije

Omiljena putovanja autobusom iz Barrie, ON

Ovo je pregled najpopularnijih veza iz mjesta Barrie, ON. Jednostavno klikni na opciju po izboru i pronaći ćeš sve podatke o svom putovanju autobusom.

Transferi iz zračne luke Barrie, ON

Mjesta u blizini grada Barrie, ON iz kojih također možete putovati s nama

Mjesta u blizini grada Barrie, ON povezana su međugradskim i međunarodnim prijevozom. Ako u pretraživanje želiš uključiti autobusne stanice u okolici gradova, kao što su Toronto, ON, Wasaga Beach, ON ili Meaford, ON, samo povećaj radijus traženja i usporedi prometnu povezanost autobusom i vlakom u toj regiji. Prema raspoloživom planu putovanja prikazat ćemo ti raspoloživa prijevozna sredstva i prometne veze.

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.