Popularne autobusne linije u Hrvatskoj

Popularne autobusne linije u Hrvatskoj i inozemstvu. Svi gradovi sa autobusnim kolodvorima
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Svi veliki gradovi u Hrvatskoj su zahvaljujući hrvatskim autobusnim prijevoznicima povezani sa međugradskim i međunarodnim autobusnim rutama. Dok veliki autobusni prijevoznici kao što je FlixBus imaju linije u Hrvatskoj i Evropi, neki drugi manji prijevoznici su fokusirani na regionalne autobusne linije. Bez obzira na to gdje si, stići od točke A do točke B je jednostavno i dostupno zbog dobro izgrađene autobusne mreže u Hrvatskoj. Dolazak do gradova kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Dubrovnik ili Osijek autobusom uopće nije problem zahvaljujući velikom broju autobusnih ruta u našoj zemlji - a to uz trajne ponude jeftinih karata. CheckMyBus će ti pomoći da nađeš savršeno putovanje autobusom, bez obzira da li putuješ od Zagreba do Splita, ili do neke od zemalja EU ili regiona.

Jednostavno pronađi domaće, kao i inozemne autobusne linije na CheckMyBus. Pregledaj redove vožnje autobusa i izaberi svoje putovanje. Ukoliko putuješ u inozemstvo i planiraš da uštediš na autobusnim kartama, možeš naći također mnoge međunarodne autobusne linije, koje će te odvesti od Londona do Amsterdama, od Berlina do Pariza ili od Beča do Münchena. Sve što treba da uradiš je da izabereš svoju vezu i rezerviraš svoju kartu!

Popularne autobusne linije u Hrvatskoj

Popularne prekogranične autobusne linije do i iz Hrvatske

Sve autobusne stanice svijeta

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.