Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobusni kolodvor Bihać

Pronađi sve autobuse iz grada Bihać i kupi jeftine autobusne karte
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Sve o autobusima za grad Bihać

Tražiš li jeftin autobus za grad Bihać? Usporedi sva 1 autobusna prijevoznika za grad Bihać i saznaj vrijeme polaska i dolaska, sva 2 autobusna kolodvora u gradu Bihać, vrijeme putovanja i naravno najbolje cijene za 3 dnevnih autobusa za grad Bihać.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-bihac", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokalno vrijeme
Zemlja Bosna i Hercegovina
Autobus 3
Autobusni kolodvori 2
Najpovoljniji autobusni prijevoz: 30 €
Najpopularnije Autobusnih prijevoznika
Centrotrans

Bihać - povoljne autobusne karte

 • Centrotrans
  6h 40m
  05:30
  Sarajevo
  12:10
  Bihać
  Centrotrans
  Economy
  30 €
Na ovoj stranici također se navode najpovoljnije linije do grada Bihać za sljedećih nekoliko dana. Ovdje možeš pronaći sve informacije o autobusnim stanicama u gradu Bihać i tako si olakšati snalaženje. Pored toga, pronaći ćeš najpopularnije autobusne linije do grada Bihać.

Ne možeš pronaći željeno putovanje? Unaprijed smo odabrali Bihać kao odredište u tražilici. Ti moraš samo unijeti svoje polazište. Ako želiš putovati autobusom od grada Bihać klikni na strelice i promijeni smjer putovanja.

Unijeli smo i datum putovanja. Putnici obično rezerviraju putovanje od 3 do 7 dana unaprijed. Ako te zanima određeni datum putovanja, jednostavno odaberi taj dan na kalendaru.

Već znaš točan datum povratka iz gradaBihać? Tada unesi odredište izravno u tražilicu i odaberi odgovarajući datum putovanja. Ne putuješ sam/a? Unesi broj putnika i pokreni pretraživanje. Rezultate pretraživanja možeš sortirati po cijeni, vremenu odlaska i dolaska te ih filtrirati po stanicama ili prijevoznicima. Sve prema vašim potrebama.

Osim toga: Pokazat ćemo ti dostupne informacije o drugim prijevoznim sredstvima kao što su vlak, automobil za zajedničku vožnju i zrakoplov, kojima možeš putovati do i od grada Bihać.

Sve autobusne postaje u gradu Bihać

Često postavljana pitanja o autobusnoj ruti do Bihać

Postoji li izravni autobus do grada Bihać?

Postoji li izravna autobusna linija do grada Bihać ovisi o tome iz kojeg grada putuješ. Stoga jednostavno unesi grad iz kojeg polaziš u našu pretragu kako bi saznao postoji li izravna autobusna veza s gradom Bihać. U tom kontekstu imaj na umu da ovisno o datumu putovanja može biti manje izravnih veza.

Što mogu ponijeti sa sobom na vožnju autobusom do grada Bihać?

Ovisno o tome s kojim prijevoznikom putuješ u grad Bihać, ono što smiješ ponijeti sa sobom može varirati. Da bi saznao možeš li sa sobom ponijeti bicikl, snowboard ili skije, na primjer, jednostavno upotrijebi našu pretragu kako bi pronašao autobus koji je najbolji prilagođen tvojim potrebama za planirani datum putovanja.

Koju opremu i pogodnosti ima autobus za grad Bihać?

Oprema autobusa razlikuje se ovisno o prijevozniku. Većina autobusa sada ima klima uređaj, utičnice i WiFi. Usluge, kao što je Ručna prtljaga i Besplatna prtljaga, često su besplatne. Neki prijevoznici također nude dodatne usluge uz dodatnu naknadu, uključujući Pića. Najbolje je koristiti našu pretragu kako bi dobio precizne informacije o opremi i uslugama dostupnim u autobusu do grada Bihać na planirani datum putovanja.

Koje autobusne stanice postoje u gradu Bihać?

Postoji ukupno 2 autobusnih stanica u gradu Bihać. Većina autobusa staje na Autobusna postaja. Pogledaj našu kartu Bihać kako bi pronašao autobusnu stanicu koja ti najviše odgovara.

Koje autobusne tvrtke voze do grada Bihać?

Postoji 1 prijevoznika koji idu do grada Bihać: Centrotrans

Kako mogu pronaći najbolje ponude autobusa do grada Bihać?

Lako pronađi najbolje ponude karata za grad Bihać uz CheckMyBus. Samo unesi grad i datum putovanja u naš pretraživač i počni tražiti. Zatim možeš filtrirati rezultate prema svojim potrebama ili ih sortirati prema cijeni ili vremenu putovanja.

Koliko bih mogao uštedjeti uspoređujući autobuse do grada Bihać?

Koliko možeš uštedjeti ovisi o gradu iz kojeg putuješ u grad Bihać. Obično možeš uštedjeti više ako svoju kartu rezerviraš puno unaprijed. Kako bi pronašao najjeftiniju ponudu za grad Bihać, idi na naš pretraživač, unesi grad iz kojeg polaziš i datum putovanja i zatim počni tražiti kako bi pronašao sve moguće opcije.

Otkrij druge destinacije

Omiljena putovanja autobusom iz Bihać

Ovo je pregled najpopularnijih veza iz mjesta Bihać. Jednostavno klikni na opciju po izboru i pronaći ćeš sve podatke o svom putovanju autobusom.

Mjesta u blizini grada Bihać iz kojih također možete putovati s nama

Mjesta u blizini grada Bihać povezana su međugradskim i međunarodnim prijevozom. Ako u pretraživanje želiš uključiti autobusne stanice u okolici gradova, kao što su Karlovac, Prijedor ili Cazin, samo povećaj radijus traženja i usporedi prometnu povezanost autobusom i vlakom u toj regiji. Pronaći ćeš linije koje povezuju Bihać sa gradovima Velika Kladuša, Caplje, Sanski Most te mnogim drugim mjestima putem javnog i međugradskog prijevoza. Prema raspoloživom planu putovanja prikazat ćemo ti raspoloživa prijevozna sredstva i prometne veze.

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.