Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobusni kolodvor Livno

Pronađi sve autobuse iz grada Livno i kupi jeftine autobusne karte
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Sve o autobusima za grad Livno

Tražiš li jeftin autobus za grad Livno? Usporedi sva 2 autobusna prijevoznika za grad Livno i saznaj vrijeme polaska i dolaska, sva 1 autobusna kolodvora u gradu Livno, vrijeme putovanja i naravno najbolje cijene za 3 dnevnih autobusa za grad Livno.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-livno", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokalno vrijeme
Zemlja Bosna i Hercegovina
Autobus 3
Autobusni kolodvori 1
Najpovoljniji autobusni prijevoz: 4 €
Najpopularnije Autobusnih prijevoznika
GlobtourTrans Turist

Livno - povoljne autobusne karte

 • Globtour
  1h 20m
  09:30
  Bugojno
  M16 Bus Stop
  10:50
  Livno
  Central Bus Station
  Globtour
  Economy
  4 €
 • Globtour
  2h 0m
  13:30
  Split
  Autobusni kolodvor
  15:30
  Livno
  Central Bus Station
  Globtour
  Economy
  10 €
 • Globtour
  2h 0m
  13:30
  Split
  Autobusni kolodvor
  15:30
  Livno
  Central Bus Station
  Globtour
  Economy
  11 €
 • Globtour
  4h 50m
  06:00
  Sarajevo
  Central Station
  10:50
  Livno
  Central Bus Station
  Globtour
  Economy
  12 €
 • Trans Turist
  2h 20m
  07:00
  Split
  Autobusni kolodvor
  09:20
  Livno
  Central Bus Station
  Trans Turist
  Economy
  12 €
 • Trans Turist
  2h 20m
  07:00
  Split
  Autobusni kolodvor
  09:20
  Livno
  Central Bus Station
  Trans Turist
  Economy
  13 €
 • Globtour
  6h 5m
  13:55
  Zagreb
  Glavni autobusni kolodvor
  20:00
  Livno
  Central Bus Station
  Globtour
  Economy
  36 €
Na ovoj stranici također se navode najpovoljnije linije do grada Livno za sljedećih nekoliko dana. Ovdje možeš pronaći sve informacije o autobusnim stanicama u gradu Livno i tako si olakšati snalaženje. Pored toga, pronaći ćeš najpopularnije autobusne linije do grada Livno.

Ne možeš pronaći željeno putovanje? Unaprijed smo odabrali Livno kao odredište u tražilici. Ti moraš samo unijeti svoje polazište. Ako želiš putovati autobusom od grada Livno klikni na strelice i promijeni smjer putovanja.

Unijeli smo i datum putovanja. Putnici obično rezerviraju putovanje od 3 do 7 dana unaprijed. Ako te zanima određeni datum putovanja, jednostavno odaberi taj dan na kalendaru.

Već znaš točan datum povratka iz gradaLivno? Tada unesi odredište izravno u tražilicu i odaberi odgovarajući datum putovanja. Ne putuješ sam/a? Unesi broj putnika i pokreni pretraživanje. Rezultate pretraživanja možeš sortirati po cijeni, vremenu odlaska i dolaska te ih filtrirati po stanicama ili prijevoznicima. Sve prema vašim potrebama.

Osim toga: Pokazat ćemo ti dostupne informacije o drugim prijevoznim sredstvima kao što su vlak, automobil za zajedničku vožnju i zrakoplov, kojima možeš putovati do i od grada Livno.

Sve autobusne postaje u gradu Livno

Često postavljana pitanja o autobusnoj ruti do Livno

Postoji li izravni autobus do grada Livno?

Postoji li izravna autobusna linija do grada Livno ovisi o tome iz kojeg grada putuješ. Stoga jednostavno unesi grad iz kojeg polaziš u našu pretragu kako bi saznao postoji li izravna autobusna veza s gradom Livno. U tom kontekstu imaj na umu da ovisno o datumu putovanja može biti manje izravnih veza.

Što mogu ponijeti sa sobom na vožnju autobusom do grada Livno?

Ovisno o tome s kojim prijevoznikom putuješ u grad Livno, ono što smiješ ponijeti sa sobom može varirati. Da bi saznao možeš li sa sobom ponijeti bicikl, snowboard ili skije, na primjer, jednostavno upotrijebi našu pretragu kako bi pronašao autobus koji je najbolji prilagođen tvojim potrebama za planirani datum putovanja.

Koju opremu i pogodnosti ima autobus za grad Livno?

Oprema autobusa razlikuje se ovisno o prijevozniku. Većina autobusa sada ima klima uređaj, utičnice i WiFi. Usluge, kao što je Ručna prtljaga i Besplatna prtljaga, često su besplatne. Neki prijevoznici također nude dodatne usluge uz dodatnu naknadu, uključujući Krupna prtljaga i Dodatni prostor. Najbolje je koristiti našu pretragu kako bi dobio precizne informacije o opremi i uslugama dostupnim u autobusu do grada Livno na planirani datum putovanja.

Koje autobusne stanice postoje u gradu Livno?

Postoji ukupno 1 autobusnih stanica u gradu Livno. Većina autobusa staje na Central Bus Station. Pogledaj našu kartu Livno kako bi pronašao autobusnu stanicu koja ti najviše odgovara.

Koje autobusne tvrtke voze do grada Livno?

Postoji 2 prijevoznika koji idu do grada Livno: Globtour i Trans Turist

Kako mogu pronaći najbolje ponude autobusa do grada Livno?

Lako pronađi najbolje ponude karata za grad Livno uz CheckMyBus. Samo unesi grad i datum putovanja u naš pretraživač i počni tražiti. Zatim možeš filtrirati rezultate prema svojim potrebama ili ih sortirati prema cijeni ili vremenu putovanja.

Koliko bih mogao uštedjeti uspoređujući autobuse do grada Livno?

Koliko možeš uštedjeti ovisi o gradu iz kojeg putuješ u grad Livno. Obično možeš uštedjeti više ako svoju kartu rezerviraš puno unaprijed. Kako bi pronašao najjeftiniju ponudu za grad Livno, idi na naš pretraživač, unesi grad iz kojeg polaziš i datum putovanja i zatim počni tražiti kako bi pronašao sve moguće opcije.

Otkrij druge destinacije

Omiljena putovanja autobusom iz Livno

Ovo je pregled najpopularnijih veza iz mjesta Livno. Jednostavno klikni na opciju po izboru i pronaći ćeš sve podatke o svom putovanju autobusom.

Više autobusnih veza iz Livno

Mjesta u blizini grada Livno iz kojih također možete putovati s nama

Mjesta u blizini grada Livno povezana su međugradskim i međunarodnim prijevozom. Ako u pretraživanje želiš uključiti autobusne stanice u okolici gradova, kao što su Split, Bugojno ili Kaštela, samo povećaj radijus traženja i usporedi prometnu povezanost autobusom i vlakom u toj regiji. Pronaći ćeš linije koje povezuju Livno sa gradovima Makarska, Sinj, Trogir te mnogim drugim mjestima putem javnog i međugradskog prijevoza. Prema raspoloživom planu putovanja prikazat ćemo ti raspoloživa prijevozna sredstva i prometne veze.

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.