Autobusni kolodvor Zagreb

Pronađi sve autobuse iz grada Zagreb i kupi jeftine autobusne karte
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Sve o autobusima za grad Zagreb

Tražiš li jeftin autobus za grad Zagreb? Usporedi sva autobusna prijevoznika za grad Zagreb i saznaj vrijeme polaska i dolaska, sva 15 autobusna kolodvora u gradu Zagreb, vrijeme putovanja i naravno najbolje cijene za dnevnih autobusa za grad Zagreb.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-zagreb", 1); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokalno vrijeme
Zemlja Hrvatska
Valuta Euro
Autobus 0
Autobusni kolodvori 15
Na ovoj stranici također se navode najpovoljnije linije do grada Zagreb za sljedećih nekoliko dana. Ovdje možeš pronaći sve informacije o autobusnim stanicama u gradu Zagreb i tako si olakšati snalaženje. Pored toga, pronaći ćeš najpopularnije autobusne linije do grada Zagreb.

Ne možeš pronaći željeno putovanje? Unaprijed smo odabrali Zagreb kao odredište u tražilici. Ti moraš samo unijeti svoje polazište. Ako želiš putovati autobusom od grada Zagreb klikni na strelice i promijeni smjer putovanja.

Unijeli smo i datum putovanja. Putnici obično rezerviraju putovanje od 3 do 7 dana unaprijed. Ako te zanima određeni datum putovanja, jednostavno odaberi taj dan na kalendaru.

Već znaš točan datum povratka iz gradaZagreb? Tada unesi odredište izravno u tražilicu i odaberi odgovarajući datum putovanja. Ne putuješ sam/a? Unesi broj putnika i pokreni pretraživanje. Rezultate pretraživanja možeš sortirati po cijeni, vremenu odlaska i dolaska te ih filtrirati po stanicama ili prijevoznicima. Sve prema vašim potrebama.

Osim toga: Pokazat ćemo ti dostupne informacije o drugim prijevoznim sredstvima kao što su vlak, automobil za zajedničku vožnju i zrakoplov, kojima možeš putovati do i od grada Zagreb.

Sve autobusne postaje u gradu Zagreb

Često postavljana pitanja o autobusnoj ruti do Zagreb

Postoji li izravni autobus do grada Zagreb?

Postoji li izravna autobusna linija do grada Zagreb ovisi o tome iz kojeg grada putuješ. Stoga jednostavno unesi grad iz kojeg polaziš u našu pretragu kako bi saznao postoji li izravna autobusna veza s gradom Zagreb. U tom kontekstu imaj na umu da ovisno o datumu putovanja može biti manje izravnih veza.

Što mogu ponijeti sa sobom na vožnju autobusom do grada Zagreb?

Ovisno o tome s kojim prijevoznikom putuješ u grad Zagreb, ono što smiješ ponijeti sa sobom može varirati. Da bi saznao možeš li sa sobom ponijeti bicikl, snowboard ili skije, na primjer, jednostavno upotrijebi našu pretragu kako bi pronašao autobus koji je najbolji prilagođen tvojim potrebama za planirani datum putovanja.

Koju opremu i pogodnosti ima autobus za grad Zagreb?

Oprema autobusa razlikuje se ovisno o prijevozniku. Većina autobusa sada ima klima uređaj, utičnice i WiFi. Usluge, kao što je , često su besplatne. Neki prijevoznici također nude dodatne usluge uz dodatnu naknadu, uključujući Pića. Najbolje je koristiti našu pretragu kako bi dobio precizne informacije o opremi i uslugama dostupnim u autobusu do grada Zagreb na planirani datum putovanja.

Koje autobusne stanice postoje u gradu Zagreb?

Postoji ukupno 15 autobusnih stanica u gradu Zagreb. Većina autobusa staje na Glavni autobusni kolodvor. Pogledaj našu kartu Zagreb kako bi pronašao autobusnu stanicu koja ti najviše odgovara.

Koje autobusne tvrtke voze do grada Zagreb?

Postoji prijevoznika koji idu do grada Zagreb:

Kako mogu pronaći najbolje ponude autobusa do grada Zagreb?

Lako pronađi najbolje ponude karata za grad Zagreb uz CheckMyBus. Samo unesi grad i datum putovanja u naš pretraživač i počni tražiti. Zatim možeš filtrirati rezultate prema svojim potrebama ili ih sortirati prema cijeni ili vremenu putovanja.

Koliko bih mogao uštedjeti uspoređujući autobuse do grada Zagreb?

Koliko možeš uštedjeti ovisi o gradu iz kojeg putuješ u grad Zagreb. Obično možeš uštedjeti više ako svoju kartu rezerviraš puno unaprijed. Kako bi pronašao najjeftiniju ponudu za grad Zagreb, idi na naš pretraživač, unesi grad iz kojeg polaziš i datum putovanja i zatim počni tražiti kako bi pronašao sve moguće opcije.

Otkrij druge destinacije

Omiljena putovanja autobusom iz Zagreb

Ovo je pregled najpopularnijih veza iz mjesta Zagreb. Jednostavno klikni na opciju po izboru i pronaći ćeš sve podatke o svom putovanju autobusom.

Transferi iz zračne luke Zagreb

Najtraženije autobusne linije u Hrvatskoj

Mjesta u blizini grada Zagreb iz kojih također možete putovati s nama

Mjesta u blizini grada Zagreb povezana su međugradskim i međunarodnim prijevozom. Ako u pretraživanje želiš uključiti autobusne stanice u okolici gradova, kao što su Sesvete, Karlovac ili Varaždin, samo povećaj radijus traženja i usporedi prometnu povezanost autobusom i vlakom u toj regiji. Pronaći ćeš linije koje povezuju Zagreb sa gradovima Bjelovar, Novo Mesto, Koprivnica te mnogim drugim mjestima putem javnog i međugradskog prijevoza. Prema raspoloživom planu putovanja prikazat ćemo ti raspoloživa prijevozna sredstva i prometne veze.

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.