Autobusni kolodvor Ellmau

Pronađi sve autobuse do i iz Ellmau i kupi jeftine autobusne karte

swap
Odrasli
1
Djeca
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1850 Kompanije - 5.587.584 Konekcije
Povoljne cijeneUsporedbe i uštede do 70 %
Veliki izborPronađite prometne veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno1 klik - pretraga u realnom vremenu

Povoljne vozne karte za vlak od Ellmau
 • Ellmau
  Salzburg
    7:18
    9:48
  22 sij
  ÖBBÖBB
  od 66,95 kn
 • Ellmau
  Minhen
    17:55
    20:42
  23 sij
  ÖBBÖBB
  od 95,96 kn
 • Ellmau
  Minhen - Zračna luka
    6:15
    9:48
  2 vlj
  ÖBBÖBB
  od 95,96 kn
 • Ellmau
  Innsbruck
    5:30
    8:20
  21 sij
  ÖBBÖBB
  od 130,18 kn
 • Ellmau
  Utrecht
    6:39
    18:48
  21 sij
  Deutsche BahnDeutsche Bahn
  od 445,58 kn
220 Autobusne
1 Postaja
1 Autobusnih prijevoznika
66,95 kn Povoljniji autobusni prijevoz
Ellmau Činjenice
Austrija
2.616
Euro

Želiš putovati autobusom od ili do mjesta Ellmau?

CheckMyBus uspoređuje sve raspoložive autobusne linije od i do mjesta Ellmau i pokazuje vrijeme odlaska, točne stanice, trajanje putovanja i najpovoljnije cijene karata. Također možeš saznati sve o opremi vozila. Ima li autobus klima uređaj, utičnice i Wi-Fi?

Na ovoj stranici također se navode najpovoljnije linije od i do mjesta Ellmau za sljedećih nekoliko dana. Ovdje možeš pronaći sve informacije o autobusnim stanicama u mjestu Ellmau i tako si olakšati snalaženje. Pored toga, pronaći ćeš najpopularnije autobusne linije do i od mjesta Ellmau.

Ne možeš pronaći željeno putovanje?
Pretraživanje smo ti olakšali unošenjem svih polazišta. Ti moraš samo unijeti svoje odredište. Ako želiš putovati autobusom do mjesta Ellmau klikni na strelice i promijeni smjer putovanja.

Unijeli smo i datum putovanja. Putnici obično rezerviraju putovanje od 3 do 7 dana unaprijed. Ako te zanima određeni datum putovanja, jednostavno odaberi taj dan na kalendaru.

Već znaš točan datum povratka iz mjesta Ellmau? Tada unesi odredište izravno u tražilicu i odaberi odgovarajući datum putovanja.

Ne putuješ sam/a? Unesi broj putnika i pokreni pretraživanje.

Rezultate pretraživanja možeš sortirati po cijeni, vremenu odlaska i dolaska te ih filtrirati po stanicama ili prijevoznicima. Sve prema vašim potrebama.

Osim toga: Pokazat ćemo ti dostupne informacije o drugim prijevoznim sredstvima kao što su vlak, automobil za zajedničku vožnju i zrakoplov, kojima možeš putovati do i od mjesta Ellmau.

Sve autobusne postaje u Ellmau

  Kolodvori
Dorf 1, 6352 Ellmau (Austrija)


Putnici zainteresovani za Ellmau su također tražili…


Omiljena putovanja autobusom do i od Ellmau

Autobusne linije u Ellmau: Pregled najpopularnijih veza

Ovo je pregled najpopularnijih veza od Ellmau. Jednostavno kliknite na opciju po izboru i pronaći ćete sve podate o svom putovanju autobusom.

Mjesta ublizini grada Ellmau iz kojih također možete putovati s nama
Mjesta u blizini grada Ellmau povezana su međugradskim i međunarodnim prijevozom. Ako u pretraživanje želite uključiti autobusne stanice u okolici gradova, kao što su Salzburg, Innsbruck ili Salzburg, samo povećajte radijus traženja i usporedite prometnu povezanost autobusom i vlakom u toj regiji. Pronaći ćete linije koje povezuju Ellmau i Hallein, Traunstein, Taufkirchen i mnogim drugim mjestima putem javnog i međugradskog prijevoza. Tražite li povoljniji prijevoz do aerodroma? Na raspolaganju vam je i prijevoz do sljedećih aerodroma: Salzburg - Zračna luka, Innsbruck - Zračna luka. Prema raspoloživom planu putovanja prikazat ćemo vam raspoloživa prijevozna sredstva i prometne veze.
Trusted shop
CheckMyBus aplikacija
Preuzmite besplatno