Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Najam autobusa u Hrvatskoj

Unajmi autobus, transfer ili minibus s vozačem
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Unajmi autobus u Hrvatskoj s vozačem: usporedi ponude i uštedi!

Unajmljivanje autobusa može biti komplicirano. Postoji veliki broj prijevoznika koje nude različite cijene i usluge. Lakše je uz CheckMyBus: usporedi ponude različitih tvrtki u Hrvatskoj i uštedi mnogo vremena!

Prijevoznici s uslugama širem Hrvatske

Potpuno privatno od Zagreba do Splita ili od Pule do Osijeka - to nije problem s velikim nacionalnim tvrtkama za iznajmljivanje autobusa. U međuvremenu su se na hrvatskom tržištu etablirali veliki prijevoznici poput Croatia Busa ili Alter Adrije. Kod njih možeš dobiti svaki autobus, savršeno prilagođen tvojim potrebama. Bilo luksuznim autobusom ili kombijem, uz ponudu naših partnera diljem zemlje, ti i tvoja ekipa uvijek ćete sigurno stići na svoje odredište!

Croatia Bus Croatia Bus
 • » Do 55 sjedala
 • » Opcija VIP autobusa
 • » Pokriva cijelu Hrvatsku

Zatraži ponudu
Alter Adria Alter Adria
 • » 7 - 26 sjedala
 • » Ture s vodičem
 • » Transferi do i od zračne luke

Zatraži ponudu
Antonio Tours Antonio Tours
 • » Do 50 sjedala
 • » Ture s vodičem
 • » Transferi do i od zračne luke

Zatraži ponudu

Regionalni najam autobusa u Hrvatskoj

Pored velikih prijevoznika na više lokacija diljem zemlje, postoje i mnoge tvrtke koje nude usluge najma na regionalnoj razini. Ako u tražilici uneseš prijevoznika s lokacijom blizu mjesta polazišta tvog putovanja, to ti neće samo omogućiti lakše pronalaženje idealne linije, nego i dobru uštedu.
Puntamika-line Puntamika
 • Zadar
 • » Do 59 sjedala
 • » 6 različitih modela autobusa
 • » Transferi do i od zračne luke

Zatraži ponudu

Za što je dobar najam autobusa?

Kada unajmiš autobus s vozačem, fleksibilnost je najveća prednost. Ti i tvoja ekipa možete sami odlučiti gdje ćete pokupiti putnike i niste vezani za fiksne vozne redove. Spontane promjene plana puta obično nisu problem. Na primjer, ako želiš krenuti u mali obilazak grada na odredištu, sve što trebaš učiniti je obavijestiti svog vozača. S našim partnerima pronaći ćeš pravi autobus za svoje potrebe. Bilo da se radi o ekskurziji, školskom izletu, skijanju, izletu ili obilasku grada: jednostavno pošalji besplatni upit i odmah ćeš dobiti neobvezujuću ponudu!


Proslave
Unajmi autobus za vjenčanja, momačke i djevojačke zabave i druge vesele prigodeGrupna putovanja
Unajmi autobus za gradske izlete i ostale kratke izlete koji traju dan ili dvaSportski događaji
Unajmi turistički autobus za sportska događanja i klupske izleteTransferi do i od zračne luke
Unajmi autobus, shuttle ili minibus za prijevoz do i od zračne lukeŠkolski izleti
Unajmi autobus za školske izlete i druge ekskurzijeIzleti s tvrtkom
Unajmi turistički autobus za putovanja na sajmove ili konferencije te druga poslovna događanja

Najam autobusa u Hrvatskoj: Često postavljena pitanja

Kada se isplati unajmiti autobus?

Naravno, možeš rezervirati i nekoliko karata za redovno putovanje autobusom, ali čarter autobusi nude jasne prednosti, posebno za veće grupe. Svatko tko organizira grupno putovanje obično postavlja sljedeće pitanje: Od koliko se osoba isplati unajmiti cijeli autobus? Pretpostavljamo da od oko 30 putnika vrijedi razmisliti o čarter autobusu. Ovaj se broj ne može u potpunosti generalizirati; u nekim slučajevima, putovanje u posebno unajmljenom mini ili midibusu može biti isplativo za manje ljudi. U svakom slučaju, uvijek vrijedi usporediti!

Kako mogu unajmiti autobus?

Na stranici CheckMyBus dostupan ti je pregled odabranih autobusnih prijevoznika. Usporedi cijene i sadržaje svakog od njih i zatraži individualnu ponudu. Samo klikni na „Zatraži ponudu“ i bit ćeš izravno preusmjeren/a na obrasce upita svakog prijevoznika. Sve što trebaš učiniti je unijeti podatke o tvom putovanju. Naravno, možeš zatražiti ponudu od više prijevoznika da stekneš pregled najboljih ponuda za tvoje putovanje. Naposljetku trebaš učiniti još samo jednu stvar: rezerviraj svoje grupno putovanje izravno kod autobusnog prijevoznika.

Koliko dugo unaprijed treba napraviti rezervaciju?

Iako sve više tvrtki rezervira vozila i vozače za što kraće vrijeme, opće pravilo je da što prije počneš planirati, to je veća ponuda koju ćeš imati na raspolaganju. To će također utjecati na cijenu, koja bi mogla biti veća za rezervacije u zadnji čas ili u vrijeme visoke potražnje.

Mogu li unajmiti autobus bez vozača?

Mada neki nude opciju najma autobusa bez vozača, to se u pravilu ne preporučuje. Imajte na umu da se, ovisno o slučaju, mogu pojaviti problemi povezani s osiguranjem. Stoga preporučujemo da uvijek unajmite autobus s vozačem kako biste se mogli opustiti i potpuno posvetiti svojem putovanju!

Imaju li autobusi za najam sigurnosne pojase na svakom sjedalu?

Većina vozila ima sigurnosne pojase na svakom sjedalu, a njihova uporaba obvezna je za svaku vožnju autobusom, bez obzira na to koliko traje. To se primjenjuje na autobuse male i srednje veličine, a nevezivanje sigurnosnim pojasem se kažnjava. Tvoj vozač autobusa također bi te trebao podsjetiti na to da vežeš sigurnosni pojas na početku putovanja.

Jesu li unajmljeni autobusi opremljeni dječjim sjedalima?

Za razliku od osobnih automobila, kod unajmljenih autobusa rijetko se koriste dječja sigurnosna sjedala. Osim toga, većina autobusa i dalje ima sigurnosne pojase s dva hvatišta, pa se ionako ne bi mogli ispravno postaviti. Stoga preporučujemo da se raspitaš kod željenog prijevoznika da saznaš koji sustav sigurnosnog pojasa koristi i iznajlmljuje li tvrtka dječje sjedalice ili ćeš trebati donijeti svoju. Ako ne možeš ponijeti svoju, najsigurnije za dijete bilo bi da putuje na svojem sjedalu s pravilno vezanim sigurnosnim pojasom. Ako je dijete premalo da bi sjedelo, trebat će putovati u krilu odrasle osobe tijekom cijelog putovanja.

Jesu li unajmljeni autobusi prilagođeni za putnike u invalidskim kolicima?

Gotovo sve tvrtke imaju vozila prilagođena putnicima u invalidskim kolicima. Iako nemaju svi 100% prilagođeni vozni park, ne bi trebalo biti teško pronaći takvo vozilo. Ako bi si trebao/la neku od ovih usluga, slobodno to spomeni prilikom traženja ponude kako bi se mogla provjeriti dostupnost specifične usluge za datume tvog putovanja.

Mogu li putovati s kućnim ljubimcem u autobusu na duge relacije?

Trenutačni prijevoznički propisi dopuštaju samo prijevoz pasa vodiča unutar putničkog prostora autobusa. Te tvrtke koje dopuštaju prijevoz kućnih ljubimaca u pravilu traže da ih se drži u prtljažniku autobusa u odobrenoj nosiljci te uz punu odgovornost putnika.

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.