Saznaj više o CheckMyBus, pretraživaču za autobuse

Pronađite najjeftinije karte uspoređujući ponude raznih autobusnih kompanija

swap
Odrasli
1
Djeca
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1319 Kompanije - 4.936.496 Konekcije
Povoljne cijeneUsporedbe i uštede do 70 %
Veliki izborPronađite prometne veze u cijelom svijetu
Jednostavno i transparentno1 klik - pretraga u realnom vremenu
CheckMyBus Team

CheckMyBus je međunarodni pretraživač za putovanja autobusom. Nekoliko klikova će vas odvesti do najbolje ponude, najjeftinije karte i najpovoljnija putovanja.

Bez obzira na to da li želite da idete u Zagreb, Split, Rijeka ili gdje god da želite ići na putovanje Evropom - CheckMyBus Vam omogućuje da uporedite ponude različitih autobusnih kompanija. Možete pogledati najboje cene, najpogodnije vreme polaska i najudobnije pogodnosti u busu - potpuno besplatno!

Možete odabrati svoj autobus! Nađi autobus koji odgovara vašim potrebama jednostavnim klikom na "pogledaj ponudu". Bićete automatski preusmjereni na sajt date kompanije gdje ćete moći da rezervišete svoji kartu.

CheckMyBus vam želi prijatan put.


Pronađite i uporedite autobuse, gdje god da idete

CheckMyBus iOS-App

Na CheckMyBus mozete da nađete najbolje putovanje autobusom na osnovu vaših ličnih potreba -čak i u pokretu! Sa našim besplatnim aplikacija za iOS i Android možete provjeriti karte i rezervisati, gde god da ste.

App StoreGoogle Play Market

Dopustite nam da pronađemo najbolji autobus

Mi - CheckMyBus tim – konstatntno stremimo poboljšanju! Naš cilj je da omogućimo najpogodniji, najkompletniji i najbrži pretraživač autobusa.Trusted shop
CheckMyBus aplikacija
Preuzmite besplatno