Autobus na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov

Autobusi na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov: Usporedi sve tvrtke

Pretraži smještaj s Booking.com
Povoljne cijene Usporedbe i uštede do 70 %
Veliki izbor Pronađite prometne veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu
Koji je najpovoljniji autobusni prijevoz na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov? Koji autobus je najbrži? Pronađite i usporedite sve autobusne prijevoznike na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov. Samo kliknite u tražilici i pričekajte rezultat.

Činjenice o autobusu od mjesta Biograd na Moru do mjesta Sveti Filip i Jakov

Povoljniji autobusni prijevoz 2,37 kn
Najbrži autobus 0h 6m
Najraniji autobus 8:30
Najkasniji autobus 21:32
Dnevne autobusne linije 1 Ø
Udaljenost 3,3 km
Autobusno poduzeće APP, FlixBus, Arriva Hrvatska, Autotrans
Želite li putovati autobusom od mjesta Biograd na Moru do mjesta Sveti Filip i Jakov?
CheckMyBus će vam rado pomoći! Uspoređujemo sve dostupne autobuse koji polaze iz mjesta Biograd na Moru i dolaze u mjesto Sveti Filip i Jakov te vam pokazujemo točne nazive stanica, sva trajanja putovanja i, naravno, najbolje cijene karata. Pokazat ćemo vam autobusne karte prijevoznika koji putuju ovom rutom, primjerice APP, FlixBus ili Arriva Hrvatska. Također ćete pronaći sve informacije o opremi u autobusu. Ima li autobus klimatizaciju, utičnice ili WiFi?
Na ovoj stranici također vam pokazujemo povoljne autobusne karte za autobusnu rutu na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov u sljedećih nekoliko dana. Također ćete primiti informacije o stanicama međugradskog autobusa u mjestima Biograd na Moru i Sveti Filip i Jakov kako biste se lakše snašli. Osim toga, pokazat ćemo vam mogućnosti za nastavak putovanja iz mjesta Sveti Filip i Jakov, alternativna odredišta iz mjesta Biograd na Moru te najpopularnije transfere do zračne luke iz mjesta Sveti Filip i Jakov.

Koji su najpovoljniji autobusi na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov koji su vam inače dostupni?

Red vožnje autobusa može se mijenjati. U nastavku pronađite autobusne prijevoznike koji obično nude prijevoz na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov, no trenutačno nisu dostupni.
 • APP
  21:32
  Biograd na Moru
  Trajanju 0h 9m
  21:41
  Sveti Filip i Jakov
  od 2,37 kn
  Privremeno nedostupno: posljednji pronađeni 26.02.2021
 • FlixBus
  8:30
  Biograd na Moru - Autobusni Kolodvor
  Trajanju 0h 8m
  8:38
  Sveti Filip i Jakov
  od 7,45 kn
  Privremeno nedostupno: posljednji pronađeni 26.02.2021
 • Arriva Hrvatska
  11:53
  Biograd na Moru
  Trajanju 0h 6m
  11:59
  Sveti Filip i Jakov
  od 11,28 kn
  Privremeno nedostupno: posljednji pronađeni 14.12.2021
 • Autotrans
  11:53
  Biograd na Moru
  Trajanju 0h 6m
  11:59
  Sveti Filip i Jakov
  od 11,28 kn
  Privremeno nedostupno: posljednji pronađeni 02.09.2021

Autobus na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov: Dodatne informacije

Želite li prilagoditi svoje pretraživanje?
U traci pretraživanja već smo postavili mjesto Biograd na Moru kao vaše mjesto polaska, a mjesto Sveti Filip i Jakov kao vaše odredište. Također smo već postavili zadani datum putovanja. Obično se takva mjesta rezerviraju 3-7 dana unaprijed. Ako biste htjeli provjeriti određeni datum, samo odaberite dan u kalendaru kako bi vaše pretraživanje koristilo nove podatke.
Znate li već kada se točno planirate vratiti? Zatim odmah provjerite svoje povratno putovanje i jednostavno odaberite željeni datum za rutu od mjesta Sveti Filip i Jakov do mjesta Biograd na Moru.
Putujete li s drugima? Zatim navedite koliko putnika vam se pridružuje i počnite pretraživati.
Kada primite rezultate, možete usporediti sve dostupne autobuse na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov i uzmite u obzir više faktora prije rezerviranja putovanja. Najjeftinije autobusne karte nudi APP po cijeni od 2,37 kn, od kojih najbrža linija traje 0h 6m. Na vama je odluka hoćete li odabrati najpovoljniju kartu, najbrže putovanje ili autobus s najviše sadržaja. Bez obzira na to što tražite, možemo vam pomoći u pronalaženju najbolje ponude koja najviše ispunjava vaše zahtjeve putovanja!
Možete početi sortirati svoje rezultate pretraživanja prema cijeni, vremenu odlaska i dolaska, te ih filtrirati prema stanicama ili prijevoznicima. Prilagodite sve u skladu sa svojim potrebama.
Osim toga: Za autobusnu rutu Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov također ćemo vam pokazati informacije o drugim dostupnim modelima prijevoza, uključujući vlakove, dijeljenja putovanja automobilom i letove.
Uživajte u svom putovanju autobusom od mjesta Biograd na Moru do mjesta Sveti Filip i Jakov!

Autobusne stanice u mjestu Biograd na Moru i Sveti Filip i Jakov

Kolodvori
Sveti Filip i Jakov
Jadranska magistrala 8, 23207 Sveti Filip i Jakov (Hrvatska)

Česta pitanja o autobusnoj ruti od mjesta Biograd na Moru do mjesta Sveti Filip i Jakov

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu putovanja. Najpovoljnije putovanje dostupno je iz mjesta 2,37 kn i traje 0h 9m do mjesta Sveti Filip i Jakov. Usporedite ponude da biste uštedjeli novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov?

Ovu rutu nudi Autobusnih prijevoznika: 4 s rasponom cijena karte od 2,37 kn do 11,28 kn. Stoga preporučujemo da rezervirate svoju kartu što prije kako biste dobili najjeftiniju do mjesta Sveti Filip i Jakov.

Koliko je linija dnevno u prosjeku dostupno na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov?

Svaki dan na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov ima približno 1 linija linija. Našom tražilicom možete usporediti red vožnje autobusa kako biste pronašli savršeno putovanje.

Koliko traje putovanje autobusom od mjesta Biograd na Moru do mjesta Sveti Filip i Jakov?

Najbrži autobus od mjesta Biograd na Moru do mjesta Sveti Filip i Jakov nudi prijevoznik Arriva Hrvatska, a vožnja traje 0h 6m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 11,28 kn. U ovom kontekstu, imajte na umu da putovanje može trajati dulje zbog prometa.

Kada polazi prvi autobus iz mjesta Biograd na Moru za mjesto Sveti Filip i Jakov?

Najraniji autobus koji stiže u mjesto Sveti Filip i Jakov iz mjesta Biograd na Moru kreće u 8:30. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristite našu tražilicu kako biste pronašli točne termine na vaš planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz mjesta Biograd na Moru za mjesto Sveti Filip i Jakov?

Posljednji autobus koji polazi iz mjesta Biograd na Moru za mjesto Sveti Filip i Jakov kreće u 21:32. Imajte na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristite našu tražilicu kako biste pronašli točne termine na vaš planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov?

Za putovanja autobusom na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov putnici mogu putovati prijevoznikom APP, FlixBus i Arriva Hrvatska. Našom tražilicom možete usporediti sve dostupne autobusne karte kako biste rezervirali onu koja vam najviše odgovara.

Postoji li izravna linija na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov?

Tražite li izravnu autobusnu rutu od mjesta Biograd na Moru do mjesta Sveti Filip i Jakov, CheckMyBus trenutačno uspoređuje 1 izravna autobusna linija preko ove tvrtke: Arriva Hrvatska

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov?

Što sve možete ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putujete. U pravilu, bez naknade možete ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu na autobusnoj relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov. Jednostavno iskoristite našu tražilicu kako biste pronašli autobus koji najbolje odgovara vašim potrebama na vaš planirani datum putovanja.

Koja je oprema dostupna za autobusnu relaciju Biograd na Moru Sveti Filip i Jakov?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi autobusi na duge relacije imaju WiFi, pa tijekom putovanja možete javiti prijateljima točnu lokaciju. Kako bi vaše putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti našu tražilicu kako bi se dobile precizne informacije o opremljenosti autobusa na relaciji Biograd na Moru - Sveti Filip i Jakov na vaš planirani datum putovanja.

Usporedi Biograd na Moru i Sveti Filip i Jakov

30,00 kn
30,00 kn
Biograd na Moru
Sveti Filip i Jakov
Taksi vožnja je u Biograd na Moru 0% skuplje kao u Sveti Filip i Jakov.
10,00 kn
10,00 kn
Biograd na Moru
Sveti Filip i Jakov
Autobusna karta je u Biograd na Moru 0% skuplje kao u Sveti Filip i Jakov.
14,50 kn
14,50 kn
Biograd na Moru
Sveti Filip i Jakov
Veliko pivo je u Biograd na Moru 0% skuplje kao u Sveti Filip i Jakov.
6,33 kn
6,33 kn
Biograd na Moru
Sveti Filip i Jakov
Boca vode je u Biograd na Moru 0% skuplje kao u Sveti Filip i Jakov.
52,25 kn
52,25 kn
Biograd na Moru
Sveti Filip i Jakov
Glavno jelo je u Biograd na Moru 0% skuplje kao u Sveti Filip i Jakov.

Autobusne rute iz mjesta Biograd na Moru i Sveti Filip i Jakov

CheckMyBus aplikacija

Preuzmite besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo Vašu privatnost!

Da bismo Vam pokazali najbolje rezultate, prikupljamo odredene informacije o tome kako koristite CheckMyBus. Pamtimo Vaše anonimne podatke kako bismo poboljšali našu uslugu i pružili Vam personalizirano iskustvo.