Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobusni kolodvor Čapljina

Pronađi sve autobuse iz grada Čapljina i kupi jeftine autobusne karte
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Sve o autobusima za grad Čapljina

Tražiš li jeftin autobus za grad Čapljina? Usporedi sva 1 autobusna prijevoznika za grad Čapljina i saznaj vrijeme polaska i dolaska, sva 1 autobusna kolodvora u gradu Čapljina, vrijeme putovanja i naravno najbolje cijene za 6 dnevnih autobusa za grad Čapljina.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-capljina", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokalno vrijeme
Zemlja Bosna i Hercegovina
Autobus 6
Autobusni kolodvori 1
Najpovoljniji autobusni prijevoz: 4 €
Najpopularnije Autobusnih prijevoznika
Globtour

Čapljina - povoljne autobusne karte

 • Globtour
  0h 45m
  06:45
  Mostar
  Bus Station West
  07:30
  Čapljina
  Autobusni kolodvor
  Globtour
  Economy
  4 €
 • Globtour
  1h 20m
  06:10
  Medjugorje
  Autobusna postaja
  07:30
  Čapljina
  Autobusni kolodvor
  Globtour
  Economy
  6 €
 • Globtour
  3h 10m
  10:00
  Sarajevo
  Central Station
  13:10
  Čapljina
  Autobusni kolodvor
  Globtour
  Economy
  10 €
 • Globtour
  2h 15m
  17:15
  Dubrovnik
  Glavni autobusni kolodvor
  19:30
  Čapljina
  Autobusni kolodvor
  Globtour
  Economy
  18 €
 • Globtour
  2h 40m
  16:00
  Dubrovnik
  Glavni autobusni kolodvor
  18:40
  Čapljina
  Autobusni kolodvor
  Globtour
  Economy
  21 €
 • Globtour
  12h 0m
  19:30
  Vinkovci
  Glavni Autobusni Kolodvor
  07:30
  Čapljina
  Autobusni kolodvor
  Globtour
  Economy
  49 €
Na ovoj stranici također se navode najpovoljnije linije do grada Čapljina za sljedećih nekoliko dana. Ovdje možeš pronaći sve informacije o autobusnim stanicama u gradu Čapljina i tako si olakšati snalaženje. Pored toga, pronaći ćeš najpopularnije autobusne linije do grada Čapljina.

Ne možeš pronaći željeno putovanje? Unaprijed smo odabrali Čapljina kao odredište u tražilici. Ti moraš samo unijeti svoje polazište. Ako želiš putovati autobusom od grada Čapljina klikni na strelice i promijeni smjer putovanja.

Unijeli smo i datum putovanja. Putnici obično rezerviraju putovanje od 3 do 7 dana unaprijed. Ako te zanima određeni datum putovanja, jednostavno odaberi taj dan na kalendaru.

Već znaš točan datum povratka iz gradaČapljina? Tada unesi odredište izravno u tražilicu i odaberi odgovarajući datum putovanja. Ne putuješ sam/a? Unesi broj putnika i pokreni pretraživanje. Rezultate pretraživanja možeš sortirati po cijeni, vremenu odlaska i dolaska te ih filtrirati po stanicama ili prijevoznicima. Sve prema vašim potrebama.

Osim toga: Pokazat ćemo ti dostupne informacije o drugim prijevoznim sredstvima kao što su vlak, automobil za zajedničku vožnju i zrakoplov, kojima možeš putovati do i od grada Čapljina.

Sve autobusne postaje u gradu Čapljina

Često postavljana pitanja o autobusnoj ruti do Čapljina

Postoji li izravni autobus do grada Čapljina?

Postoji li izravna autobusna linija do grada Čapljina ovisi o tome iz kojeg grada putuješ. Stoga jednostavno unesi grad iz kojeg polaziš u našu pretragu kako bi saznao postoji li izravna autobusna veza s gradom Čapljina. U tom kontekstu imaj na umu da ovisno o datumu putovanja može biti manje izravnih veza.

Što mogu ponijeti sa sobom na vožnju autobusom do grada Čapljina?

Ovisno o tome s kojim prijevoznikom putuješ u grad Čapljina, ono što smiješ ponijeti sa sobom može varirati. Da bi saznao možeš li sa sobom ponijeti bicikl, snowboard ili skije, na primjer, jednostavno upotrijebi našu pretragu kako bi pronašao autobus koji je najbolji prilagođen tvojim potrebama za planirani datum putovanja.

Koju opremu i pogodnosti ima autobus za grad Čapljina?

Oprema autobusa razlikuje se ovisno o prijevozniku. Većina autobusa sada ima klima uređaj, utičnice i WiFi. Usluge, kao što je Wi-Fi i Toalet, često su besplatne. Neki prijevoznici također nude dodatne usluge uz dodatnu naknadu, uključujući Pića. Najbolje je koristiti našu pretragu kako bi dobio precizne informacije o opremi i uslugama dostupnim u autobusu do grada Čapljina na planirani datum putovanja.

Koje autobusne stanice postoje u gradu Čapljina?

Postoji ukupno 1 autobusnih stanica u gradu Čapljina. Većina autobusa staje na Autobusni kolodvor. Pogledaj našu kartu Čapljina kako bi pronašao autobusnu stanicu koja ti najviše odgovara.

Koje autobusne tvrtke voze do grada Čapljina?

Postoji 1 prijevoznika koji idu do grada Čapljina: Globtour

Kako mogu pronaći najbolje ponude autobusa do grada Čapljina?

Lako pronađi najbolje ponude karata za grad Čapljina uz CheckMyBus. Samo unesi grad i datum putovanja u naš pretraživač i počni tražiti. Zatim možeš filtrirati rezultate prema svojim potrebama ili ih sortirati prema cijeni ili vremenu putovanja.

Koliko bih mogao uštedjeti uspoređujući autobuse do grada Čapljina?

Koliko možeš uštedjeti ovisi o gradu iz kojeg putuješ u grad Čapljina. Obično možeš uštedjeti više ako svoju kartu rezerviraš puno unaprijed. Kako bi pronašao najjeftiniju ponudu za grad Čapljina, idi na naš pretraživač, unesi grad iz kojeg polaziš i datum putovanja i zatim počni tražiti kako bi pronašao sve moguće opcije.

Otkrij druge destinacije

Omiljena putovanja autobusom iz Čapljina

Ovo je pregled najpopularnijih veza iz mjesta Čapljina. Jednostavno klikni na opciju po izboru i pronaći ćeš sve podatke o svom putovanju autobusom.

Mjesta u blizini grada Čapljina iz kojih također možete putovati s nama

Mjesta u blizini grada Čapljina povezana su međugradskim i međunarodnim prijevozom. Ako u pretraživanje želiš uključiti autobusne stanice u okolici gradova, kao što su Mostar, Trebinje ili Dubrovnik, samo povećaj radijus traženja i usporedi prometnu povezanost autobusom i vlakom u toj regiji. Pronaći ćeš linije koje povezuju Čapljina sa gradovima Metković, Makarska, Ljubuski te mnogim drugim mjestima putem javnog i međugradskog prijevoza. Tražiš li povoljniji prijevoz do zračne luke? Na raspolaganju ti je i prijevoz do sljedećih zračnih luka: Zračna luka Dubrovnik. Prema raspoloživom planu putovanja prikazat ćemo ti raspoloživa prijevozna sredstva i prometne veze.

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.