Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobus Dubrovnik → Petrovac na Moru od

Usporedi autobusnih prijevoznika i pronađi najbolju cijenu uz CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Usputne veze iz gradova Dubrovnik i Petrovac na Moru

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Dubrovnik i Petrovac na Moru. Međutim, pronašli smo ove usputne veze između dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Najjeftinije autobusne veze od grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru

Svaki dan, autobusa prijevoznika polazi iz grada Dubrovnik za grad Petrovac na Moru: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 12.07.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 08.07
utorak 09.07
srijeda 10.07
četvrtak 11.07
petak 12.07
28 €
subota 13.07
28 €
nedjelja 14.07
28 €
ponedjeljak 15.07
28 €
utorak 16.07
28 €
srijeda 17.07
28 €
četvrtak 18.07
28 €
petak 19.07
28 €
subota 20.07
28 €
nedjelja 21.07
28 €
ponedjeljak 22.07
28 €
utorak 23.07
28 €
srijeda 24.07
28 €
četvrtak 25.07
28 €
petak 26.07
28 €
subota 27.07
28 €
nedjelja 28.07
28 €
ponedjeljak 29.07
28 €
utorak 30.07
28 €
srijeda 31.07
28 €
četvrtak 01.08
28 €
petak 02.08
28 €
subota 03.08
28 €
nedjelja 04.08

Kako uštedjeti novac putujući od grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštediš novac:

Rezerviraj kartu od grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru također su prazniji.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Dubrovnik i Petrovac na Moru

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Dubrovnik i gradu Petrovac na Moru.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Dubrovnik do grada Petrovac na Moru? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Dubrovnik - Petrovac na Moru

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Dubrovnik i Petrovac na Moru košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Petrovac na Moru.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru?

Svaki dan na autobusnj ruti Dubrovnik - Petrovac na Moru prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Dubrovnik prema gradu Petrovac na Moru?

Najbrži autobus iz grada Dubrovnik prema gradu Petrovac na Moru nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Dubrovnik za grad Petrovac na Moru?

Najraniji autobus koji stiže u grad Petrovac na Moru iz grada Dubrovnik kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Dubrovnik prema gradu Petrovac na Moru?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Dubrovnik prema gradu Petrovac na Moru kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru?

Na relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Dubrovnik i Petrovac na Moru?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Dubrovnik i Petrovac na Moru pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Dubrovnik Petrovac na Moru opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Dubrovnik - Petrovac na Moru na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Dubrovnik i Petrovac na Moru

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Dubrovnik i iz grada Petrovac na Moru. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.