Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Pravna obavijest

Saznaj više o CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu
CheckMyBus GmbH djeluje kao pretraživač za domaće i međunarodne međugradske autobusne veze. CheckMyBus omogućuje posjetiocu internetske stranice da provjeri ponude autobusnih prijevoznika za dostupost, cijene karata, vrijeme polaska, rute, pogodnosti i ostale specifične usluge. Takođe omogućava korisniku da usporedi autobusne ponude sa ponudom vlakova i agencija za dijeljenje prevoza autom. Cilj je da se pronađe najbolja moguća veza. Korisnici koji odaberu putovanje bit će preusmjereni na vanjske web stranice pružatelja usluga mobilnosti kako bi rezervirali karte. CheckMyBus ne upravlja linijama ili autobusima te također ne prodaje karte koje se uspoređuju u našoj pretrazi. U tom slučaju se ne generiraju nikakvi osobni podaci.

Tražiš li informacije o zaštiti osobnih podataka? Molimo klikni ovdje za dodatne informacije.

Informacije u skladu sa § 5 TMG:

CheckMyBus GmbH
Fürther Straße 226a
90429 Nürnberg (Njemačka)

Zastupnici:

Marc Hofmann, Fabian Flohr

Kontakt:

Telefon: +49 (0) 911 310440-0
Fax: +49 (0) 911 310440-99
E-Mail: info@checkmybus.com

Knjižni izvadak:

Uvedeno u knjižni registar.
Sud registracije: Nuremberg
Registracijski broj: HRB 30402

Identifikacijski broj za porez na dodatnu vrednost prema § 27a o porezu na dodatnu vrednost

DE 289904210
Nemački izvor: Produced by the Legal Notice Generator from www.e-recht24.de

Implementacija dizajna:

Više informacija o implementaciji dizajna i korištenju fotografija možeš pronaći ovdje.

Ograničenja odgovornosti:

Odgovornost za sadržaj

Sadržaj naših stranica sastavljen je s najvećom pažnjom. Međutim, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost, potpunost i aktualnost njihovog sadržaja. U skladu s člankom 7. stavkom 1. TMG-a, mi smo kao pružatelji usluga odgovorni za vlastiti sadržaj na ovim stranicama u skladu s općim zakonom. Prema stavcima 8 do 10 TMG-a, međutim, nismo obvezni nadzirati podatke trećih strana, koji su preneseni ili pohranjeni, niti tražiti okolnosti koje bi ukazivale na nezakonitu aktivnost. Odgovornost uklanjanja ili blokiranja korištenja informacija u skladu s općim zakonom ostaje nepromijenjena. Međutim, svaka odgovornost u tom pogledu moguća je tek od trenutka saznanja o konkretnoj povredi zakona. Odmah ćemo ukloniti ovaj sadržaj nakon otkrivanja takvih povreda.

Odgovornost za poveznice

Naša ponuda sadrži poveznice na vanjske web stranice trećih strana, na čiji sadržaj nemamo utjecaja. Stoga ne možemo preuzeti odgovornost za ovaj sadržaj. Odgovornost za povezane stranice snose isključivo njihovi operateri ili pružatelji usluga. Povezane stranice su provjerene zbog mogućih zakonskih povreda u vrijeme kada su veze stvorene. Ilegalan sadržaj nije se mogao identificirati u trenutku postavljanja poveznica. Međutim, ne može se razumno očekivati da stalno pratimo sadržaj povezanih stranica bez ikakvih pokazatelja da je zakon prekršen. Odmah ćemo ukloniti takve poveznice nakon otkrivanja kršenja.

Zakon o autorskim pravima

Sadržaj i radovi na ovim stranicama koje su sastavili njihovi operateri podliježu njemačkom zakonu o autorskim pravima. Umnožavanje, obrada, distribucija kao i bilo koja vrsta iskorištavanja, koja je izvan granica zakona o autorskim pravima, zahtijeva pisani pristanak dotičnog autora ili izvornika. Preuzimanja i kopije s ove stranice dopuštene su samo za privatnu, a ne komercijalnu upotrebu. U mjeri u kojoj sadržaj ove stranice nije sastavio operater, poštivat će se autorska prava trećih strana. Konkretno, sadržaj treće strane bit će označen kao takav. U slučaju da ipak saznate za kršenje autorskih prava, ljubazno vas molimo da nas o tome obavijestite. Odmah ćemo ukloniti takav sadržaj nakon otkrivanja kršenja.

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.