Autobus Malinska → Slavonski Brod

Svi autobusi na relaciji Malinska - Slavonski Brod: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Činjenice o autobusima od grada Malinska do grada Slavonski Brod

Usporedi jednim klikom sve prijevoznike poput Arriva Hrvatska i Arriva koji dnevno putuju 3 puta autobusom od grada Malinska do grada Slavonski Brod! Rezerviraj svoju autobusnu kartu od grada Malinska do grada Slavonski Brod počevši od 33 €!

Povoljniji autobusni prijevoz 33 €
Najbrži autobus 6h 53m
Najraniji autobus 07:20
Najkasniji autobus 20:52
Dnevne autobusne linije 3 Ø
Udaljenost 273,8 km
Autobusno poduzeće Arriva Hrvatska i Arriva

Najjeftinije autobusne veze od grada Malinska do grada Slavonski Brod

Svaki dan, 3 autobusa 2 prijevoznika polazi iz grada Malinska za grad Slavonski Brod: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 27.02.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 26.02
utorak 27.02
33 €
srijeda 28.02
33 €
četvrtak 29.02
petak 01.03
33 €
subota 02.03
33 €
nedjelja 03.03
ponedjeljak 04.03
33 €
utorak 05.03
33 €
srijeda 06.03
četvrtak 07.03
petak 08.03
subota 09.03
nedjelja 10.03
ponedjeljak 11.03
utorak 12.03
srijeda 13.03
četvrtak 14.03
petak 15.03
subota 16.03
nedjelja 17.03
ponedjeljak 18.03
utorak 19.03
srijeda 20.03
četvrtak 21.03
petak 22.03
subota 23.03
nedjelja 24.03

Najjeftinije vrijeme za putovanje od grada Malinska do grada Slavonski Brod

Pogledaj ovdje na koji dan i u koje doba dana možeš pronaći najjeftiniju autobusnu kartu od grada Malinska do grada Slavonski Brod, za sljedećih 30 dana.
S cijenom već od 33 €, ponedjeljak je najjeftiniji dan za autobus od grada Malinska do grada Slavonski Brod. Umjesto toga je ponedjeljak najskuplji dan s cijenama koje počinju od 33 €.
jutro je najjeftinije doba dana za autobusne karte od grada Malinska do grada Slavonski Brod, s 33 €. jutro je najskuplje doba dana s cijenama počevši od 33 €.

Kako uštedjeti novac putujući od grada Malinska do grada Slavonski Brod

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštediš novac:

Rezerviraj kartu od grada Malinska do grada Slavonski Brod unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Malinska do grada Slavonski Brod, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Malinska do grada Slavonski Brod također su prazniji.

Usporedi sve vozne redove za autobus od grada Malinska do grada Slavonski Brod

Ovdje je izbor najjeftinijih autobusnih putovanja iz rasporeda od grada Malinska do grada Slavonski Brod raznih autobusnih prijevoznika kao što je Arriva Hrvatska ili Arriva za sljedeće dane.
 • Arriva Hrvatska
  7h 55m
  07:20
  Malinska
  Autobusna postaja
  15:15
  Slavonski Brod
  Stanica
  Arriva Hrvatska
  Economy
  od 33 €
 • Arriva
  7h 55m
  07:20
  Malinska
  Autobusna postaja
  15:15
  Slavonski Brod
  Stanica
  Arriva
  Economy
  od 33 €

Drugi autobusni prijevoznici koji su obično dostupni za rutu Malinska - Slavonski Brod

Redovi vožnje autobusa stalno se mijenjaju. Sljedeće ponude više nisu dostupne za autobuse od grada Malinska do grada Slavonski Brod, ali bi se mogle vratiti u budućnosti. Drži ih na oku!

 • Autotrans
  6h 53m
  13:52
  Malinska
  Autobusna postaja
  20:45
  Slavonski Brod
  Stanica
  Autotrans
  Privremeno nedostupno: zadnji put pronađeno 08.10.2023
  Economy
  od 33 €

Učestalost autobusnih veza između gradova Malinska i Slavonski Brod

Pogledaj ovdje koliko su česte veze između gradova Malinska i Slavonski Brod, tijekom različitih vremena i dana u tjednu.
Dan s najvećim prometom je utorak, s više od 4 dnevnih autobusa od grada Malinska do grada Slavonski Brod. Umjesto toga subota ima najmanje veza, sa samo 1 dnevnim autobusima između gradova Malinska i Slavonski Brod.
Najprometnije doba dana je poslijepodne, s 6 autobusima iz grada Malinska do grada Slavonski Brod, dok večer vidi najmanje veza između gradova Malinska i Slavonski Brod, s 4 ponudama.

Omiljeni autobusni prijevoznici od grada Malinska do grada Slavonski Brod

Ovo su najčešće bukirane autobusni prijevoznici između gradova Malinska i Slavonski Brod od naših korisnika.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Malinska do grada Slavonski Brod

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Malinska do grada Slavonski Brod? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Malinska do grada Slavonski Brod? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Malinska - Slavonski Brod

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Malinska - Slavonski Brod?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Malinska i Slavonski Brod košta 33 € i traje 7h 55m. Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Malinska - Slavonski Brod?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je 2 s rasponom cijena karata od 33 € do 33 €. Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Slavonski Brod.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Malinska - Slavonski Brod?

Svaki dan na autobusnj ruti Malinska - Slavonski Brod prometuje otprilike 3 autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Malinska prema gradu Slavonski Brod?

Najbrži autobus iz grada Malinska prema gradu Slavonski Brod nudi prijevoznik Arriva Hrvatska, a vožnja traje 6h 53m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 33 €. Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Malinska za grad Slavonski Brod?

Najraniji autobus koji stiže u grad Slavonski Brod iz grada Malinska kreće u 07:20. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Malinska prema gradu Slavonski Brod?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Malinska prema gradu Slavonski Brod kreće u 20:52. Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Malinska - Slavonski Brod?

Na relaciji Malinska - Slavonski Brod autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom Arriva Hrvatska i Arriva. Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Malinska i Slavonski Brod?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Malinska i Slavonski Brod pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: Arriva Hrvatska i Arriva.

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Malinska - Slavonski Brod?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Malinska - Slavonski Brod ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Malinska Slavonski Brod opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Malinska - Slavonski Brod na tvoj planirani datum putovanja.

Dostupne klase sjedala koje se nude na autobusnoj ruti Malinska do Slavonski Brod

Economy
Economy

Najjeftinija dostupna opcija za tvoju kartu, obično sa sjedalima koja se mogu nagnuti i klima uređajem.

Više autobusnih ruta iz gradova Malinska i Slavonski Brod

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Malinska i iz grada Slavonski Brod. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.