Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobus Novigrad → Kopar od

Usporedi autobusnih prijevoznika i pronađi najbolju cijenu uz CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Veze u blizini gradova Novigrad i Kopar

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Novigrad i Kopar. Međutim, pronašli smo ove veze u blizini ta dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Usputne veze iz gradova Novigrad i Kopar

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Novigrad i Kopar. Međutim, pronašli smo ove usputne veze između dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Najjeftinije autobusne veze od grada Novigrad do grada Kopar

Svaki dan, autobusa autobusnih prijevoznika polazi iz grada Novigrad za grad Kopar: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 15.06.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 10.06
utorak 11.06
srijeda 12.06
četvrtak 13.06
petak 14.06
subota 15.06
nedjelja 16.06
ponedjeljak 17.06
utorak 18.06
srijeda 19.06
četvrtak 20.06
petak 21.06
subota 22.06
nedjelja 23.06
ponedjeljak 24.06
utorak 25.06
srijeda 26.06
četvrtak 27.06
petak 28.06
subota 29.06
nedjelja 30.06
ponedjeljak 01.07
utorak 02.07
srijeda 03.07
četvrtak 04.07
petak 05.07
subota 06.07
nedjelja 07.07

Kako uštedjeti novac putujući od grada Novigrad do grada Kopar

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštedi novac:

Rezerviraj kartu od grada Novigrad do grada Kopar unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Novigrad do grada Kopar, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Novigrad do grada Kopar također su prazniji.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Novigrad i Kopar

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradovima Novigrad i Kopar.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Novigrad do grada Kopar

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Novigrad do grada Kopar? Ili koji autobusni prijevoznici poslužuju rutu iz grada Novigrad do grada Kopar? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Novigrad - Kopar

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Novigrad - Kopar?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Novigrad i Kopar košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Novigrad - Kopar?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Kopar.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Novigrad - Kopar?

Svaki dan na autobusnoj ruti Novigrad - Kopar prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Novigrad prema gradu Kopar?

Najbrži autobus iz grada Novigrad prema gradu Kopar nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Novigrad za grad Kopar?

Najraniji autobus koji stiže u grad Kopar iz grada Novigrad kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Novigrad prema gradu Kopar?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Novigrad prema gradu Kopar kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Novigrad - Kopar?

Na relaciji Novigrad - Kopar autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Novigrad i Kopar?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Novigrad i Kopar pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neke od tvrtki koje nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Novigrad - Kopar?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Novigrad - Kopar ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Novigrad Kopar opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Novigrad - Kopar na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Novigrad i Kopar

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Novigrad i iz grada Kopar. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.