Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobus Novo Mesto → Samobor od

Usporedi autobusnih prijevoznika i pronađi najbolju cijenu uz CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Novo Mesto i Samobor

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Novo Mesto i gradu Samobor.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Novo Mesto do grada Samobor

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Novo Mesto do grada Samobor? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Novo Mesto do grada Samobor? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Novo Mesto - Samobor

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Novo Mesto - Samobor?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Novo Mesto i Samobor košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Novo Mesto - Samobor?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Samobor.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Novo Mesto - Samobor?

Svaki dan na autobusnj ruti Novo Mesto - Samobor prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Novo Mesto prema gradu Samobor?

Najbrži autobus iz grada Novo Mesto prema gradu Samobor nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Novo Mesto za grad Samobor?

Najraniji autobus koji stiže u grad Samobor iz grada Novo Mesto kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Novo Mesto prema gradu Samobor?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Novo Mesto prema gradu Samobor kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Novo Mesto - Samobor?

Na relaciji Novo Mesto - Samobor autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Novo Mesto i Samobor?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Novo Mesto i Samobor pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Novo Mesto - Samobor?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Novo Mesto - Samobor ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Novo Mesto Samobor opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Novo Mesto - Samobor na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Novo Mesto i Samobor

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Novo Mesto i iz grada Samobor. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.