Autobus Zadar → Županja

Svi autobusi na relaciji Zadar - Županja: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Usputne veze iz gradova Zadar i Županja

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Zadar i Županja. Međutim, pronašli smo ove usputne veze između dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Zadar i Županja

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Zadar i gradu Županja.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Zadar do grada Županja

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Zadar do grada Županja? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Zadar do grada Županja? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Zadar - Županja

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Zadar - Županja?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Zadar i Županja košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Zadar - Županja?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Županja.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Zadar - Županja?

Svaki dan na autobusnj ruti Zadar - Županja prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Zadar prema gradu Županja?

Najbrži autobus iz grada Zadar prema gradu Županja nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Zadar za grad Županja?

Najraniji autobus koji stiže u grad Županja iz grada Zadar kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Zadar prema gradu Županja?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Zadar prema gradu Županja kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Zadar - Županja?

Na relaciji Zadar - Županja autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Zadar i Županja?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Zadar i Županja pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Zadar - Županja?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Zadar - Županja ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Zadar Županja opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Zadar - Županja na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Zadar i Županja

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Zadar i iz grada Županja. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.