Autobus Banja Luka → Bijeljina

Svi autobusi na relaciji Banja Luka - Bijeljina: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Činjenice o autobusima od grada Banja Luka do grada Bijeljina

Usporedi jednim klikom sve prijevoznike poput ZaM Tours d.o.o i Mrđa Tours koji dnevno putuju 2 puta autobusom od grada Banja Luka do grada Bijeljina! Rezerviraj svoju autobusnu kartu od grada Banja Luka do grada Bijeljina počevši od 18 €!

Povoljniji autobusni prijevoz 18 €
Najbrži autobus 2h 46m
Najraniji autobus 07:50
Najkasniji autobus 22:59
Dnevne autobusne linije 2 Ø
Udaljenost 159,9 km
Autobusno poduzeće ZaM Tours d.o.o i Mrđa Tours

Najjeftinije autobusne veze od grada Banja Luka do grada Bijeljina

Svaki dan, 2 autobusa 2 prijevoznika polazi iz grada Banja Luka za grad Bijeljina: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 27.02.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 26.02
utorak 27.02
srijeda 28.02
18 €
četvrtak 29.02
petak 01.03
18 €
subota 02.03
18 €
nedjelja 03.03
ponedjeljak 04.03
utorak 05.03
srijeda 06.03
18 €
četvrtak 07.03
18 €
petak 08.03
subota 09.03
nedjelja 10.03
ponedjeljak 11.03
utorak 12.03
srijeda 13.03
četvrtak 14.03
petak 15.03
subota 16.03
nedjelja 17.03
ponedjeljak 18.03
utorak 19.03
srijeda 20.03
četvrtak 21.03
petak 22.03
subota 23.03
nedjelja 24.03

Najjeftinije vrijeme za putovanje od grada Banja Luka do grada Bijeljina

Pogledaj ovdje na koji dan i u koje doba dana možeš pronaći najjeftiniju autobusnu kartu od grada Banja Luka do grada Bijeljina, za sljedećih 30 dana.
S cijenom već od 17 €, srijeda je najjeftiniji dan za autobus od grada Banja Luka do grada Bijeljina. Umjesto toga je srijeda najskuplji dan s cijenama koje počinju od 17 €.
jutro je najjeftinije doba dana za autobusne karte od grada Banja Luka do grada Bijeljina, s 17 €. jutro je najskuplje doba dana s cijenama počevši od 17 €.

Kako uštedjeti novac putujući od grada Banja Luka do grada Bijeljina

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštediš novac:

Rezerviraj kartu od grada Banja Luka do grada Bijeljina unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Banja Luka do grada Bijeljina, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Banja Luka do grada Bijeljina također su prazniji.

Usporedi sve vozne redove za autobus od grada Banja Luka do grada Bijeljina

Ovdje je izbor najjeftinijih autobusnih putovanja iz rasporeda od grada Banja Luka do grada Bijeljina raznih autobusnih prijevoznika kao što je ZaM Tours d.o.o ili Mrđa Tours za sljedeće dane.
 • ZaM Tours d.o.o
  4h 40m
  07:50
  Banja Luka
  Central Bus Station
  12:30
  Bijeljina
  Bus Station
  ZaM Tours d.o.o
  Economy
  od 18 €
 • Mrđa Tours
  2h 46m
  22:59
  Banja Luka
  Central Bus Station
  01:45
  Bijeljina
  Bus Station
  Mrđa Tours
  Economy
  od 18 €

Učestalost autobusnih veza između gradova Banja Luka i Bijeljina

Pogledaj ovdje koliko su česte veze između gradova Banja Luka i Bijeljina, tijekom različitih vremena i dana u tjednu.
Dan s najvećim prometom je srijeda, s više od 2 dnevnih autobusa od grada Banja Luka do grada Bijeljina. Umjesto toga srijeda ima najmanje veza, sa samo 2 dnevnim autobusima između gradova Banja Luka i Bijeljina.
Najprometnije doba dana je jutro, s 4 autobusima iz grada Banja Luka do grada Bijeljina, dok jutro vidi najmanje veza između gradova Banja Luka i Bijeljina, s 4 ponudama.

Omiljeni autobusni prijevoznici od grada Banja Luka do grada Bijeljina

Ovo su najčešće bukirane autobusni prijevoznici između gradova Banja Luka i Bijeljina od naših korisnika.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Banja Luka i Bijeljina

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Banja Luka i gradu Bijeljina.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Banja Luka do grada Bijeljina

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Banja Luka do grada Bijeljina? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Banja Luka do grada Bijeljina? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Banja Luka - Bijeljina

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Banja Luka - Bijeljina?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Banja Luka i Bijeljina košta 18 € i traje 4h 40m. Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Banja Luka - Bijeljina?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je 2 s rasponom cijena karata od 18 € do 18 €. Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Bijeljina.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Banja Luka - Bijeljina?

Svaki dan na autobusnj ruti Banja Luka - Bijeljina prometuje otprilike 2 autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Banja Luka prema gradu Bijeljina?

Najbrži autobus iz grada Banja Luka prema gradu Bijeljina nudi prijevoznik Mrđa Tours, a vožnja traje 2h 46m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 18 €. Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Banja Luka za grad Bijeljina?

Najraniji autobus koji stiže u grad Bijeljina iz grada Banja Luka kreće u 07:50. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Banja Luka prema gradu Bijeljina?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Banja Luka prema gradu Bijeljina kreće u 22:59. Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Banja Luka - Bijeljina?

Na relaciji Banja Luka - Bijeljina autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom ZaM Tours d.o.o i Mrđa Tours. Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Banja Luka i Bijeljina?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Banja Luka i Bijeljina pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: ZaM Tours d.o.o i Mrđa Tours.

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Banja Luka - Bijeljina?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Banja Luka - Bijeljina ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Banja Luka Bijeljina opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Banja Luka - Bijeljina na tvoj planirani datum putovanja.

Dostupne klase sjedala koje se nude na autobusnoj ruti Banja Luka do Bijeljina

Economy
Economy

Najjeftinija dostupna opcija za tvoju kartu, obično sa sjedalima koja se mogu nagnuti i klima uređajem.

Više autobusnih ruta iz gradova Banja Luka i Bijeljina

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Banja Luka i iz grada Bijeljina. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.