Autobus Doboj → Sarajevo

Svi autobusi na relaciji Doboj - Sarajevo: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Činjenice o autobusima od grada Doboj do grada Sarajevo

Usporedi jednim klikom sve prijevoznike poput ZaM Tours d.o.o i SONS doo - Istočno Sarajevo koji dnevno putuju 2 puta autobusom od grada Doboj do grada Sarajevo! Rezerviraj svoju autobusnu kartu od grada Doboj do grada Sarajevo počevši od 15 €!

Povoljniji autobusni prijevoz 15 €
Najbrži autobus 2h 30m
Najraniji autobus 11:30
Najkasniji autobus 18:20
Dnevne autobusne linije 2 Ø
Udaljenost 101,1 km
Autobusno poduzeće ZaM Tours d.o.o i SONS doo - Istočno Sarajevo

Najjeftinije autobusne veze od grada Doboj do grada Sarajevo

Svaki dan, 2 autobusa 2 prijevoznika polazi iz grada Doboj za grad Sarajevo: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 27.02.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 26.02
utorak 27.02
srijeda 28.02
14 €
četvrtak 29.02
petak 01.03
subota 02.03
14 €
nedjelja 03.03
ponedjeljak 04.03
utorak 05.03
15 €
srijeda 06.03
četvrtak 07.03
petak 08.03
subota 09.03
nedjelja 10.03
15 €
ponedjeljak 11.03
utorak 12.03
srijeda 13.03
četvrtak 14.03
petak 15.03
subota 16.03
nedjelja 17.03
ponedjeljak 18.03
utorak 19.03
srijeda 20.03
četvrtak 21.03
petak 22.03
subota 23.03
nedjelja 24.03

Najjeftinije vrijeme za putovanje od grada Doboj do grada Sarajevo

Pogledaj ovdje na koji dan i u koje doba dana možeš pronaći najjeftiniju autobusnu kartu od grada Doboj do grada Sarajevo, za sljedećih 30 dana.
S cijenom već od 15 €, utorak je najjeftiniji dan za autobus od grada Doboj do grada Sarajevo. Umjesto toga je utorak najskuplji dan s cijenama koje počinju od 15 €.
večer je najjeftinije doba dana za autobusne karte od grada Doboj do grada Sarajevo, s 15 €. jutro je najskuplje doba dana s cijenama počevši od 15 €.

Kako uštedjeti novac putujući od grada Doboj do grada Sarajevo

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštediš novac:

Rezerviraj kartu od grada Doboj do grada Sarajevo unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Doboj do grada Sarajevo, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Doboj do grada Sarajevo također su prazniji.

Usporedi sve vozne redove za autobus od grada Doboj do grada Sarajevo

Ovdje je izbor najjeftinijih autobusnih putovanja iz rasporeda od grada Doboj do grada Sarajevo raznih autobusnih prijevoznika kao što je ZaM Tours d.o.o ili SONS doo - Istočno Sarajevo za sljedeće dane.
 • SONS doo - Istočno Sarajevo
  2h 55m
  18:20
  Doboj
  Central Bus Station
  21:15
  Sarajevo
  Central Station
  SONS doo - Istočno Sarajevo
  Economy
  od 15 €
 • ZaM Tours d.o.o
  2h 30m
  11:30
  Doboj
  Central Bus Station
  14:00
  Sarajevo
  Central Station
  ZaM Tours d.o.o
  Economy
  od 16 €

Učestalost autobusnih veza između gradova Doboj i Sarajevo

Pogledaj ovdje koliko su česte veze između gradova Doboj i Sarajevo, tijekom različitih vremena i dana u tjednu.
Dan s najvećim prometom je utorak, s više od 2 dnevnih autobusa od grada Doboj do grada Sarajevo. Umjesto toga utorak ima najmanje veza, sa samo 2 dnevnim autobusima između gradova Doboj i Sarajevo.
Najprometnije doba dana je jutro, s 3 autobusima iz grada Doboj do grada Sarajevo, dok jutro vidi najmanje veza između gradova Doboj i Sarajevo, s 3 ponudama.

Omiljeni autobusni prijevoznici od grada Doboj do grada Sarajevo

Ovo su najčešće bukirane autobusni prijevoznici između gradova Doboj i Sarajevo od naših korisnika.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Doboj i Sarajevo

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Doboj i gradu Sarajevo.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Doboj do grada Sarajevo

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Doboj do grada Sarajevo? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Doboj do grada Sarajevo? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Doboj - Sarajevo

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Doboj - Sarajevo?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Doboj i Sarajevo košta 15 € i traje 2h 55m. Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Doboj - Sarajevo?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je 2 s rasponom cijena karata od 15 € do 16 €. Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Sarajevo.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Doboj - Sarajevo?

Svaki dan na autobusnj ruti Doboj - Sarajevo prometuje otprilike 2 autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Doboj prema gradu Sarajevo?

Najbrži autobus iz grada Doboj prema gradu Sarajevo nudi prijevoznik ZaM Tours d.o.o, a vožnja traje 2h 30m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 16 €. Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Doboj za grad Sarajevo?

Najraniji autobus koji stiže u grad Sarajevo iz grada Doboj kreće u 11:30. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Doboj prema gradu Sarajevo?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Doboj prema gradu Sarajevo kreće u 18:20. Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Doboj - Sarajevo?

Na relaciji Doboj - Sarajevo autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom ZaM Tours d.o.o i SONS doo - Istočno Sarajevo. Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Doboj i Sarajevo?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Doboj i Sarajevo pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: ZaM Tours d.o.o i SONS doo - Istočno Sarajevo.

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Doboj - Sarajevo?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Doboj - Sarajevo ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Doboj Sarajevo opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Doboj - Sarajevo na tvoj planirani datum putovanja.

Dostupne klase sjedala koje se nude na autobusnoj ruti Doboj do Sarajevo

Economy
Economy

Najjeftinija dostupna opcija za tvoju kartu, obično sa sjedalima koja se mogu nagnuti i klima uređajem.

Više autobusnih ruta iz gradova Doboj i Sarajevo

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Doboj i iz grada Sarajevo. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.