Autobus Pale → Sarajevo

Svi autobusi na relaciji Pale - Sarajevo: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Činjenice o autobusima od grada Pale do grada Sarajevo

Usporedi jednim klikom sve prijevoznike poput Centrotrans, SONS doo - Istočno Sarajevo i AROMA d.o.o. koji dnevno putuju 4 puta autobusom od grada Pale do grada Sarajevo! Rezerviraj svoju autobusnu kartu od grada Pale do grada Sarajevo počevši od 2 €!

Povoljniji autobusni prijevoz 2 €
Najbrži autobus 0h 12m
Najraniji autobus 14:00
Najkasniji autobus 18:45
Dnevne autobusne linije 4 Ø
Udaljenost 13,3 km
Autobusno poduzeće Centrotrans, SONS doo - Istočno Sarajevo i AROMA d.o.o.

Najjeftinije autobusne veze od grada Pale do grada Sarajevo

Svaki dan, 4 autobusa 3 prijevoznika polazi iz grada Pale za grad Sarajevo: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 27.02.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 26.02
utorak 27.02
2 €
srijeda 28.02
2 €
četvrtak 29.02
petak 01.03
2 €
subota 02.03
2 €
nedjelja 03.03
ponedjeljak 04.03
2 €
utorak 05.03
2 €
srijeda 06.03
četvrtak 07.03
petak 08.03
subota 09.03
nedjelja 10.03
ponedjeljak 11.03
utorak 12.03
srijeda 13.03
četvrtak 14.03
petak 15.03
subota 16.03
nedjelja 17.03
ponedjeljak 18.03
utorak 19.03
srijeda 20.03
četvrtak 21.03
petak 22.03
subota 23.03
nedjelja 24.03

Najjeftinije vrijeme za putovanje od grada Pale do grada Sarajevo

Pogledaj ovdje na koji dan i u koje doba dana možeš pronaći najjeftiniju autobusnu kartu od grada Pale do grada Sarajevo, za sljedećih 30 dana.
S cijenom već od 2 €, ponedjeljak je najjeftiniji dan za autobus od grada Pale do grada Sarajevo. Umjesto toga je ponedjeljak najskuplji dan s cijenama koje počinju od 2 €.
poslijepodne je najjeftinije doba dana za autobusne karte od grada Pale do grada Sarajevo, s 2 €. poslijepodne je najskuplje doba dana s cijenama počevši od 2 €.

Kako uštedjeti novac putujući od grada Pale do grada Sarajevo

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštediš novac:

Rezerviraj kartu od grada Pale do grada Sarajevo unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Pale do grada Sarajevo, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Pale do grada Sarajevo također su prazniji.

Usporedi sve vozne redove za autobus od grada Pale do grada Sarajevo

Ovdje je izbor najjeftinijih autobusnih putovanja iz rasporeda od grada Pale do grada Sarajevo raznih autobusnih prijevoznika kao što je Centrotrans, SONS doo - Istočno Sarajevo ili AROMA d.o.o. za sljedeće dane.
 • Centrotrans
  3h 0m
  14:00
  Pale
  Bus Station
  17:00
  Sarajevo
  Central Station
  Centrotrans
  Economy
  od 2 €
 • SONS doo - Istočno Sarajevo
  0h 38m
  15:15
  Pale
  Bus Station
  15:53
  Sarajevo
  Central Station
  SONS doo - Istočno Sarajevo
  Economy
  od 2 €
 • AROMA d.o.o.
  0h 12m
  15:40
  Pale
  Bus Station
  15:52
  Sarajevo
  Central Station
  AROMA d.o.o.
  Economy
  od 2 €

Učestalost autobusnih veza između gradova Pale i Sarajevo

Pogledaj ovdje koliko su česte veze između gradova Pale i Sarajevo, tijekom različitih vremena i dana u tjednu.
Dan s najvećim prometom je utorak, s više od 5 dnevnih autobusa od grada Pale do grada Sarajevo. Umjesto toga ponedjeljak ima najmanje veza, sa samo 4 dnevnim autobusima između gradova Pale i Sarajevo.
Najprometnije doba dana je poslijepodne, s 18 autobusima iz grada Pale do grada Sarajevo, dok večer vidi najmanje veza između gradova Pale i Sarajevo, s 5 ponudama.

Omiljeni autobusni prijevoznici od grada Pale do grada Sarajevo

Ovo su najčešće bukirane autobusni prijevoznici između gradova Pale i Sarajevo od naših korisnika.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Pale i Sarajevo

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Pale i gradu Sarajevo.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Pale do grada Sarajevo

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Pale do grada Sarajevo? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Pale do grada Sarajevo? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Pale - Sarajevo

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Pale - Sarajevo?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Pale i Sarajevo košta 2 € i traje 3h 0m. Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Pale - Sarajevo?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je 3 s rasponom cijena karata od 2 € do 3 €. Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Sarajevo.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Pale - Sarajevo?

Svaki dan na autobusnj ruti Pale - Sarajevo prometuje otprilike 4 autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Pale prema gradu Sarajevo?

Najbrži autobus iz grada Pale prema gradu Sarajevo nudi prijevoznik AROMA d.o.o., a vožnja traje 0h 12m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 2 €. Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Pale za grad Sarajevo?

Najraniji autobus koji stiže u grad Sarajevo iz grada Pale kreće u 14:00. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Pale prema gradu Sarajevo?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Pale prema gradu Sarajevo kreće u 18:45. Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Pale - Sarajevo?

Na relaciji Pale - Sarajevo autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom Centrotrans, SONS doo - Istočno Sarajevo i AROMA d.o.o.. Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Pale i Sarajevo?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Pale i Sarajevo pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: Centrotrans, SONS doo - Istočno Sarajevo i AROMA d.o.o..

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Pale - Sarajevo?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Pale - Sarajevo ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Pale Sarajevo opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Pale - Sarajevo na tvoj planirani datum putovanja.

Dostupne klase sjedala koje se nude na autobusnoj ruti Pale do Sarajevo

Economy
Economy

Najjeftinija dostupna opcija za tvoju kartu, obično sa sjedalima koja se mogu nagnuti i klima uređajem.

Više autobusnih ruta iz gradova Pale i Sarajevo

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Pale i iz grada Sarajevo. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.