Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobus Dubrovnik → Bakar od

Usporedi autobusnih prijevoznika i pronađi najbolju cijenu uz CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Veze u blizini gradova Dubrovnik i Bakar

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Dubrovnik i Bakar. Međutim, pronašli smo ove veze u blizini ta dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Usputne veze iz gradova Dubrovnik i Bakar

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Dubrovnik i Bakar. Međutim, pronašli smo ove usputne veze između dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Dubrovnik i Bakar

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradovima Dubrovnik i Bakar.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Dubrovnik do grada Bakar

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Dubrovnik do grada Bakar? Ili koji autobusni prijevoznici poslužuju rutu iz grada Dubrovnik do grada Bakar? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Dubrovnik - Bakar

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Dubrovnik - Bakar?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Dubrovnik i Bakar košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Dubrovnik - Bakar?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Bakar.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Dubrovnik - Bakar?

Svaki dan na autobusnoj ruti Dubrovnik - Bakar prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Dubrovnik prema gradu Bakar?

Najbrži autobus iz grada Dubrovnik prema gradu Bakar nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Dubrovnik za grad Bakar?

Najraniji autobus koji stiže u grad Bakar iz grada Dubrovnik kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Dubrovnik prema gradu Bakar?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Dubrovnik prema gradu Bakar kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Dubrovnik - Bakar?

Na relaciji Dubrovnik - Bakar autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Dubrovnik i Bakar?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Dubrovnik i Bakar pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neke od tvrtki koje nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Dubrovnik - Bakar?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Dubrovnik - Bakar ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Dubrovnik Bakar opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Dubrovnik - Bakar na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Dubrovnik i Bakar

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Dubrovnik i iz grada Bakar. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.