Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobus Novi Sad → Bijeljina od

Usporedi autobusnih prijevoznika i pronađi najbolju cijenu uz CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Veze u blizini gradova Novi Sad i Bijeljina

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Novi Sad i Bijeljina. Međutim, pronašli smo ove veze u blizini ta dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Usputne veze iz gradova Novi Sad i Bijeljina

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Novi Sad i Bijeljina. Međutim, pronašli smo ove usputne veze između dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Novi Sad i Bijeljina

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradovima Novi Sad i Bijeljina.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Novi Sad do grada Bijeljina

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Novi Sad do grada Bijeljina? Ili koji autobusni prijevoznici poslužuju rutu iz grada Novi Sad do grada Bijeljina? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Novi Sad - Bijeljina

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Novi Sad - Bijeljina?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Novi Sad i Bijeljina košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Novi Sad - Bijeljina?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Bijeljina.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Novi Sad - Bijeljina?

Svaki dan na autobusnoj ruti Novi Sad - Bijeljina prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Novi Sad prema gradu Bijeljina?

Najbrži autobus iz grada Novi Sad prema gradu Bijeljina nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Novi Sad za grad Bijeljina?

Najraniji autobus koji stiže u grad Bijeljina iz grada Novi Sad kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Novi Sad prema gradu Bijeljina?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Novi Sad prema gradu Bijeljina kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Novi Sad - Bijeljina?

Na relaciji Novi Sad - Bijeljina autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Novi Sad i Bijeljina?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Novi Sad i Bijeljina pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neke od tvrtki koje nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Novi Sad - Bijeljina?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Novi Sad - Bijeljina ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Novi Sad Bijeljina opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Novi Sad - Bijeljina na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Novi Sad i Bijeljina

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Novi Sad i iz grada Bijeljina. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.