Autobus Umag → Zadar

Svi autobusi na relaciji Umag - Zadar: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Usporedi sve vozne redove za autobus od grada Umag do grada Zadar

Ovdje je izbor najjeftinijih autobusnih putovanja iz rasporeda od grada Umag do grada Zadar raznih autobusnih prijevoznika kao što je FlixBus za sljedeće dane.
danas
sutra
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
od 69 €

Najjeftinija putovanja autobusom nedjelja

Cijene su za jedan smjer i jednu osobu
 • FlixBus
  11h 45m
  00:15
  Umag
  Glavni autobusni kolodvor
  12:00
  Zadar
  Glavni autobusni kolodvor
  FlixBus
  Economy
  69 €

Činjenice o autobusima od grada Umag do grada Zadar

Usporedi jednim klikom sve prijevoznike poput FlixBus koji dnevno putuju 1 puta autobusom od grada Umag do grada Zadar! Rezerviraj svoju autobusnu kartu od grada Umag do grada Zadar počevši od 69 €!

Povoljniji autobusni prijevoz 69 €
Najbrži autobus 11h 45m
Najraniji autobus 00:15
Najkasniji autobus 00:15
Dnevne autobusne linije 1 Ø
Udaljenost 198,3 km
Autobusno poduzeće FlixBus

Najjeftinije autobusne veze od grada Umag do grada Zadar

Svaki dan, 1 autobusa 1 prijevoznika polazi iz grada Umag za grad Zadar: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 27.05.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 27.05
utorak 28.05
srijeda 29.05
četvrtak 30.05
petak 31.05
subota 01.06
nedjelja 02.06
69 €
ponedjeljak 03.06
utorak 04.06
srijeda 05.06
četvrtak 06.06
petak 07.06
subota 08.06
nedjelja 09.06
ponedjeljak 10.06
utorak 11.06
srijeda 12.06
četvrtak 13.06
petak 14.06
subota 15.06
nedjelja 16.06
ponedjeljak 17.06
utorak 18.06
srijeda 19.06
četvrtak 20.06
petak 21.06
subota 22.06
nedjelja 23.06

Kako uštedjeti novac putujući od grada Umag do grada Zadar

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštediš novac:

Rezerviraj kartu od grada Umag do grada Zadar unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Umag do grada Zadar, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Umag do grada Zadar također su prazniji.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Umag i Zadar

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Umag i gradu Zadar.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Umag do grada Zadar

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Umag do grada Zadar? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Umag do grada Zadar? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Umag - Zadar

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Umag - Zadar?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Umag i Zadar košta 69 € i traje 11h 45m. Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Umag - Zadar?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je 1 s rasponom cijena karata od 69 € do 69 €. Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Zadar.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Umag - Zadar?

Svaki dan na autobusnj ruti Umag - Zadar prometuje otprilike 1 autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Umag prema gradu Zadar?

Najbrži autobus iz grada Umag prema gradu Zadar nudi prijevoznik FlixBus, a vožnja traje 11h 45m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 69 €. Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Umag za grad Zadar?

Najraniji autobus koji stiže u grad Zadar iz grada Umag kreće u 00:15. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Umag prema gradu Zadar?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Umag prema gradu Zadar kreće u 00:15. Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Umag - Zadar?

Na relaciji Umag - Zadar autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom FlixBus. Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Umag i Zadar?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Umag i Zadar pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: FlixBus.

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Umag - Zadar?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Umag - Zadar ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Umag Zadar opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Umag - Zadar na tvoj planirani datum putovanja.

Dostupne klase sjedala koje se nude na autobusnoj ruti Umag do Zadar

Economy
Economy

Najjeftinija dostupna opcija za tvoju kartu, obično sa sjedalima koja se mogu nagnuti i klima uređajem.

Više autobusnih ruta iz gradova Umag i Zadar

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Umag i iz grada Zadar. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.