Autobus Split → Imotski

Svi autobusi na relaciji Split - Imotski: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Činjenice o autobusima od grada Split do grada Imotski

Usporedi jednim klikom sve prijevoznike poput FlixBus koji putuju dnevno 4 puta autobusom od grada Split do grada Imotski! Rezerviraj svoju autobusnu kartu od grada Split do grada Imotski počevši od 7 €!

Povoljniji autobusni prijevoz 7 €
Najbrži autobus 1h 10m
Najraniji autobus 11:45
Najkasniji autobus 22:25
Dnevne autobusne linije 4 Ø
Udaljenost 62,8 km
Autobusno poduzeće FlixBus

Najjeftinije autobusne veze od grada Split do grada Imotski

Svaki dan, 4 autobusa 1 autobusnih prijevoznika polazi iz grada Split za grad Imotski: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 27.02.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 26.02
utorak 27.02
7 €
srijeda 28.02
7 €
četvrtak 29.02
petak 01.03
7 €
subota 02.03
7 €
nedjelja 03.03
7 €
ponedjeljak 04.03
7 €
utorak 05.03
7 €
srijeda 06.03
7 €
četvrtak 07.03
petak 08.03
subota 09.03
nedjelja 10.03
ponedjeljak 11.03
utorak 12.03
srijeda 13.03
četvrtak 14.03
petak 15.03
subota 16.03
nedjelja 17.03
ponedjeljak 18.03
utorak 19.03
srijeda 20.03
četvrtak 21.03
petak 22.03
subota 23.03
nedjelja 24.03

Najjeftinije vrijeme za putovanje od grada Split do grada Imotski

Pogledaj ovdje na koji dan i u koje doba dana možeš pronaći najjeftiniju autobusnu kartu od grada Split do grada Imotski, za sljedećih 30 dana.
S cijenom već od 7 €, ponedjeljak je najjeftiniji dan za autobus od grada Split do grada Imotski. Umjesto toga je ponedjeljak najskuplji dan s cijenama koje počinju od 7 €.
jutro je najjeftinije doba dana za autobusne karte od grada Split do grada Imotski, s 7 €. poslijepodne je najskuplje doba dana s cijenama počevši od 7 €.

Kako uštedjeti novac putujući od grada Split do grada Imotski

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštedi novac:

Rezerviraj kartu od grada Split do grada Imotski unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Split do grada Imotski, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Split do grada Imotski također su prazniji.

Usporedi sve vozne redove za autobus od grada Split do grada Imotski

Ovdje je izbor najjeftinijih autobusnih putovanja iz rasporeda od grada Split do grada Imotski raznih autobusnih prijevoznika kao što je FlixBus za sljedeće dane.
 • FlixBus
  2h 0m
  11:45
  Split
  Autobusni kolodvor
  13:45
  Imotski
  Glavni Autobusni Kolodvor
  FlixBus
  Economy
  od 7 €
 • FlixBus
  1h 10m
  12:30
  Split
  Autobusni kolodvor
  13:40
  Imotski
  Ul. fra Stjepana Vrljića
  FlixBus
  Economy
  od 18 €
 • FlixBus
  1h 10m
  12:30
  Split
  Autobusni kolodvor
  13:40
  Imotski
  Ul. fra Stjepana Vrljića
  FlixBus
  Economy
  od 19 €

Učestalost autobusnih veza između gradova Split i Imotski

Pogledaj ovdje koliko su česte veze između gradova Split i Imotski, tijekom različitih vremena i dana u tjednu.
Dan s najvećim prometom je petak, s više od 5 dnevnih autobusa od grada Split do grada Imotski. Umjesto toga subota ima najmanje veza, sa samo 3 dnevnim autobusima između gradova Split i Imotski.
Najprometnije doba dana je večer, s 12 autobusima iz grada Split do grada Imotski, dok jutro vidi najmanje veza između gradova Split i Imotski, s 4 ponudama.

Omiljeni autobusni prijevoznici od grada Split do grada Imotski

Ovo su najčešće bukirani autobusni prijevoznici između gradova Split i Imotski od naših korisnika.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Split i Imotski

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradovima Split i Imotski.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Split do grada Imotski

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Split do grada Imotski? Ili koji autobusni prijevoznici poslužuju rutu iz grada Split do grada Imotski? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Split - Imotski

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Split - Imotski?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Split i Imotski košta 7 € i traje 2h 0m. Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Split - Imotski?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je 1 s rasponom cijena karata od 7 € do 19 €. Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Imotski.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Split - Imotski?

Svaki dan na autobusnoj ruti Split - Imotski prometuje otprilike 4 autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Split prema gradu Imotski?

Najbrži autobus iz grada Split prema gradu Imotski nudi prijevoznik FlixBus, a vožnja traje 1h 10m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 19 €. Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Split za grad Imotski?

Najraniji autobus koji stiže u grad Imotski iz grada Split kreće u 11:45. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Split prema gradu Imotski?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Split prema gradu Imotski kreće u 22:25. Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Split - Imotski?

Na relaciji Split - Imotski autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom FlixBus. Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Split i Imotski?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Split i Imotski pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neke od tvrtki koje nude izravni autobus: FlixBus.

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Split - Imotski?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Split - Imotski ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Split Imotski opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Split - Imotski na tvoj planirani datum putovanja.

Dostupne klase sjedala koje se nude na autobusnoj ruti Split - Imotski

Economy
Economy

Najjeftinija dostupna opcija za tvoju kartu, obično sa sjedalima koja se mogu nagnuti i klima uređajem.

Više autobusnih ruta iz gradova Split i Imotski

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Split i iz grada Imotski. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.