Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobus Zagreb → Prijedor od

Usporedi autobusnih prijevoznika i pronađi najbolju cijenu uz CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Usputne veze iz gradova Zagreb i Prijedor

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Zagreb i Prijedor. Međutim, pronašli smo ove usputne veze između dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Zagreb i Prijedor

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradovima Zagreb i Prijedor.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Zagreb do grada Prijedor

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Zagreb do grada Prijedor? Ili koji autobusni prijevoznici poslužuju rutu iz grada Zagreb do grada Prijedor? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Zagreb - Prijedor

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Zagreb - Prijedor?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Zagreb i Prijedor košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Zagreb - Prijedor?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Prijedor.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Zagreb - Prijedor?

Svaki dan na autobusnoj ruti Zagreb - Prijedor prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Zagreb prema gradu Prijedor?

Najbrži autobus iz grada Zagreb prema gradu Prijedor nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Zagreb za grad Prijedor?

Najraniji autobus koji stiže u grad Prijedor iz grada Zagreb kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Zagreb prema gradu Prijedor?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Zagreb prema gradu Prijedor kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Zagreb - Prijedor?

Na relaciji Zagreb - Prijedor autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Zagreb i Prijedor?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Zagreb i Prijedor pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neke od tvrtki koje nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Zagreb - Prijedor?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Zagreb - Prijedor ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Zagreb Prijedor opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Zagreb - Prijedor na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Zagreb i Prijedor

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Zagreb i iz grada Prijedor. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.