Najbolje ponude od 5000+ prijevoznika!

Autobus Zagreb → Santiago de Compostela od

Usporedi autobusnih prijevoznika i pronađi najbolju cijenu uz CheckMyBus
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Usputne veze iz gradova Zagreb i Santiago de Compostela

Nažalost, trenutačno nema izravnih veza između gradova Zagreb i Santiago de Compostela. Međutim, pronašli smo ove usputne veze između dva grada. Provjeri ponude u nastavku!

Najjeftinije autobusne veze od grada Zagreb do grada Santiago de Compostela

Svaki dan, autobusa autobusnih prijevoznika polazi iz grada Zagreb za grad Santiago de Compostela: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 12.07.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 08.07
utorak 09.07
srijeda 10.07
četvrtak 11.07
petak 12.07
subota 13.07
nedjelja 14.07
ponedjeljak 15.07
utorak 16.07
srijeda 17.07
četvrtak 18.07
petak 19.07
224 €
subota 20.07
nedjelja 21.07
ponedjeljak 22.07
utorak 23.07
srijeda 24.07
četvrtak 25.07
petak 26.07
subota 27.07
nedjelja 28.07
ponedjeljak 29.07
utorak 30.07
srijeda 31.07
četvrtak 01.08
petak 02.08
subota 03.08
nedjelja 04.08

Kako uštedjeti novac putujući od grada Zagreb do grada Santiago de Compostela

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštedi novac:

Rezerviraj kartu od grada Zagreb do grada Santiago de Compostela unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Zagreb do grada Santiago de Compostela, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Zagreb do grada Santiago de Compostela također su prazniji.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Zagreb i Santiago de Compostela

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradovima Zagreb i Santiago de Compostela.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Zagreb do grada Santiago de Compostela

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Zagreb do grada Santiago de Compostela? Ili koji autobusni prijevoznici poslužuju rutu iz grada Zagreb do grada Santiago de Compostela? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Zagreb - Santiago de Compostela

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Zagreb - Santiago de Compostela?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Zagreb i Santiago de Compostela košta i traje . Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Zagreb - Santiago de Compostela?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je s rasponom cijena karata od  do . Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Santiago de Compostela.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Zagreb - Santiago de Compostela?

Svaki dan na autobusnoj ruti Zagreb - Santiago de Compostela prometuje otprilike autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Zagreb prema gradu Santiago de Compostela?

Najbrži autobus iz grada Zagreb prema gradu Santiago de Compostela nudi prijevoznik , a vožnja traje . Autobusne karte za ovu liniju koštaju . Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Zagreb za grad Santiago de Compostela?

Najraniji autobus koji stiže u grad Santiago de Compostela iz grada Zagreb kreće u . Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Zagreb prema gradu Santiago de Compostela?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Zagreb prema gradu Santiago de Compostela kreće u . Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Zagreb - Santiago de Compostela?

Na relaciji Zagreb - Santiago de Compostela autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom . Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Zagreb i Santiago de Compostela?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Zagreb i Santiago de Compostela pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neke od tvrtki koje nude izravni autobus: .

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Zagreb - Santiago de Compostela?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Zagreb - Santiago de Compostela ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Zagreb Santiago de Compostela opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Zagreb - Santiago de Compostela na tvoj planirani datum putovanja.

Više autobusnih ruta iz gradova Zagreb i Santiago de Compostela

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Zagreb i iz grada Santiago de Compostela. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.