Autobus Linz → Zagreb

Svi autobusi na relaciji Linz - Zagreb: Usporedi sve prijevoznike
Povoljne cijene Usporedi i uštedi do 70%
Veliki izbor Pronađi veze diljem svijeta
Jednostavno i transparentno 1 klik - pretraga u realnom vremenu

Činjenice o autobusima od grada Linz do grada Zagreb

Usporedi jednim klikom sve prijevoznike poput FlixBus koji dnevno putuju 1 puta autobusom od grada Linz do grada Zagreb! Rezerviraj svoju autobusnu kartu od grada Linz do grada Zagreb počevši od 30 €!

Povoljniji autobusni prijevoz 30 €
Najbrži autobus 5h 50m
Najraniji autobus 07:40
Najkasniji autobus 01:35
Dnevne autobusne linije 1 Ø
Udaljenost 305,4 km
Autobusno poduzeće FlixBus

Najjeftinije autobusne veze od grada Linz do grada Zagreb

Svaki dan, 1 autobusa 1 prijevoznika polazi iz grada Linz za grad Zagreb: u donjoj tablici pronaći ćeš najjeftinije cijene autobusa na ovoj relaciji, počevši od 27.02.2024 pa za sljedeće dane.

ponedjeljak
utorak
srijeda
četvrtak
petak
subota
nedjelja
ponedjeljak 26.02
utorak 27.02
30 €
srijeda 28.02
četvrtak 29.02
petak 01.03
30 €
subota 02.03
nedjelja 03.03
30 €
ponedjeljak 04.03
30 €
utorak 05.03
30 €
srijeda 06.03
38 €
četvrtak 07.03
petak 08.03
30 €
subota 09.03
30 €
nedjelja 10.03
ponedjeljak 11.03
30 €
utorak 12.03
30 €
srijeda 13.03
36 €
četvrtak 14.03
petak 15.03
36 €
subota 16.03
nedjelja 17.03
ponedjeljak 18.03
30 €
utorak 19.03
srijeda 20.03
četvrtak 21.03
petak 22.03
subota 23.03
40 €
nedjelja 24.03

Najjeftinije vrijeme za putovanje od grada Linz do grada Zagreb

Pogledaj ovdje na koji dan i u koje doba dana možeš pronaći najjeftiniju autobusnu kartu od grada Linz do grada Zagreb, za sljedećih 30 dana.
S cijenom već od 30 €, ponedjeljak je najjeftiniji dan za autobus od grada Linz do grada Zagreb. Umjesto toga je srijeda najskuplji dan s cijenama koje počinju od 38 €.
jutro je najjeftinije doba dana za autobusne karte od grada Linz do grada Zagreb, s 30 €. noć je najskuplje doba dana s cijenama počevši od 38 €.

Kako uštedjeti novac putujući od grada Linz do grada Zagreb

Putovanje može biti skupo, ali ne mora biti! Želiš li izbjeći plaćanje užasne cijene za svoje putovanje? Zatim slijedi ove brze korake da uštediš novac:

Rezerviraj kartu od grada Linz do grada Zagreb unaprijed! Što ranije rezerviraš, cijena je obično niža. Također, bit ćeš siguran da imaš mjesto u autobusu od grada Linz do grada Zagreb, u usporedbi ako ga kupiš u posljednjem trenutku, ili izravno na stanici.

Ako možeš, izbjegavaj putovanja u vrijeme najveće gužve. Umjesto vikenda, pokušaj putovati tijekom tjedna. Putovanje navečer ili noću također je jeftinije, a kasniji autobusi od grada Linz do grada Zagreb također su prazniji.

Usporedi sve vozne redove za autobus od grada Linz do grada Zagreb

Ovdje je izbor najjeftinijih autobusnih putovanja iz rasporeda od grada Linz do grada Zagreb raznih autobusnih prijevoznika kao što je FlixBus za sljedeće dane.
 • FlixBus
  5h 50m
  07:40
  Linz
  Industriezeile
  13:30
  Zagreb
  Glavni autobusni kolodvor
  FlixBus
  Economy
  od 30 €
 • FlixBus
  11h 15m
  01:35
  Linz
  Industriezeile
  12:50
  Zagreb
  Glavni autobusni kolodvor
  FlixBus
  Economy
  od 38 €

Učestalost autobusnih veza između gradova Linz i Zagreb

Pogledaj ovdje koliko su česte veze između gradova Linz i Zagreb, tijekom različitih vremena i dana u tjednu.
Dan s najvećim prometom je ponedjeljak, s više od 1 dnevnih autobusa od grada Linz do grada Zagreb. Umjesto toga ponedjeljak ima najmanje veza, sa samo 1 dnevnim autobusima između gradova Linz i Zagreb.
Najprometnije doba dana je jutro, s 4 autobusima iz grada Linz do grada Zagreb, dok noć vidi najmanje veza između gradova Linz i Zagreb, s 1 ponudama.

Omiljeni autobusni prijevoznici od grada Linz do grada Zagreb

Ovo su najčešće bukirane autobusni prijevoznici između gradova Linz i Zagreb od naših korisnika.

Sve autobusne stanice i stajališta u gradovima Linz i Zagreb

Karta ispod pokazuje gdje možeš pronaći sve autobusne stanice u gradu Linz i gradu Zagreb.

Usluge i udobnost u autobusu od grada Linz do grada Zagreb

Želiš li znati koje su klase sjedala dostupne u autobusima od grada Linz do grada Zagreb? Ili koji prijevoznici poslužuju rutu iz grada Linz do grada Zagreb? U nastavku ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja.

Česta pitanja o autobusu na liniji Linz - Zagreb

Koliko košta putovanje autobusom na relaciji Linz - Zagreb?

To, između ostalog, zavisi o danu i vremenu tvog putovanja. Najpovoljnije putovanje između gradova Linz i Zagreb košta 30 € i traje 5h 50m. Usporedi sve ponude i uštedi novac!

Koliko bi se moglo uštedjeti uspoređujući autobuse na relaciji Linz - Zagreb?

Broj prijevoznika koji nude ovu rutu je 1 s rasponom cijena karata od 30 € do 38 €. Stoga preporučujemo da rezerviraš svoju kartu što prije da uloviš najpovoljniju ponudu za putovanje u grad Zagreb.

Koliko je u prosjeku veza dnevno dostupno na relaciji Linz - Zagreb?

Svaki dan na autobusnj ruti Linz - Zagreb prometuje otprilike 1 autobusa. Pomoću naše pretrage možeš usporediti vrijeme autobusa kako bi pronašao savršeno putovanje.

Koliko dugo traje putovanje autobusom iz grada Linz prema gradu Zagreb?

Najbrži autobus iz grada Linz prema gradu Zagreb nudi prijevoznik FlixBus, a vožnja traje 5h 50m. Autobusne karte za ovu liniju koštaju 30 €. Imaj na umu da putovanje može trajati dulje zbog stanja na putevima.

Kada polazi prvi autobus iz grada Linz za grad Zagreb?

Najraniji autobus koji stiže u grad Zagreb iz grada Linz kreće u 07:40. Međutim, informacije u vezi termina polaska mogu se mijenjati vikendima i praznicima. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Kada polazi posljednji autobus iz grada Linz prema gradu Zagreb?

Posljednji autobus koji polazi iz grada Linz prema gradu Zagreb kreće u 01:35. Imaj na umu da se termini polaska mogu mijenjati vikendima i praznicima. Samo iskoristi naše pretraživanje da pronađeš točne termine na tvoj planirani datum putovanja.

Koji autobusni prijevoznici voze na relaciji Linz - Zagreb?

Na relaciji Linz - Zagreb autobusni putnici mogu putovati prijevoznikom FlixBus. Našim pretraživanjem možeš usporediti sve dostupne autobusne karte da rezerviraš onu koja ti najviše odgovara.

Postoji li izravni autobus između Linz i Zagreb?

Možeš provjeriti sve izravne veze između gradova Linz i Zagreb pomoću naše pretrage i gledajući odjeljak Promjene u našim filterima. Ovo su neki od prijevoznika koji nude izravni autobus: FlixBus.

Što mogu ponijeti sa sobom u autobus na relaciji Linz - Zagreb?

Što sve možeš ponijeti sa sobom ovisi o tome kojim prijevoznikom putuješ. U pravilu, bez naknade možeš na autobusnoj relaciji Linz - Zagreb ponijeti putnu torbu i ručnu prtljagu. Jednostavno iskoristi naše pretraživanje da pronađeš autobus koji najbolje odgovara tvojim potrebama na tvoj planirani datum putovanja.

Kako su autobusi na relaciji Linz Zagreb opremljeni?

Oprema u autobusu ovisi o prijevozniku. Međutim, mnogi međugradski i međunarodni autobusi imaju WiFi, pa tijekom putovanja možeš javiti prijateljima svoju točnu lokaciju. Kako bi tvoje putovanje bilo još ugodnije, koriste se sustavi klimatizacije. Najbolje rješenje je koristiti naše pretraživanje kako bi se dobile precizne informacije o opremi autobusa na relaciji Linz - Zagreb na tvoj planirani datum putovanja.

Dostupne klase sjedala koje se nude na autobusnoj ruti Linz do Zagreb

Economy
Economy

Najjeftinija dostupna opcija za tvoju kartu, obično sa sjedalima koja se mogu nagnuti i klima uređajem.

Više autobusnih ruta iz gradova Linz i Zagreb

Ovdje je pregled najpopularnijih autobusnih ruta iz grada Linz i iz grada Zagreb. Jednostavno klikni na vezu po tvom izboru i pronaći ćeš sve detalje o tvojoj autobusnoj ruti!

CheckMyBus aplikacija

Preuzmi besplatno

App Store
CheckMyBus App
Zatvori
GPDR CheckMyBus shield

Mi cijenimo tvoju privatnost!

Kako bismo ti prikazali najbolje ponude autobusa, mi i naši partneri koristimo tehničke, analitičke i marketinške kolačiće za personalizaciju oglasa. Pamtimo tvoje anonimne podatke kako bismo ti pružali personalizirane usluge.